Horațiu Cuc a acceptat provocarea Survivor România 2021. Tânărul este pregătit să-și depășească limitele pe traseele din Republica Dominicană. Ce l-a motivat să se înscrie la cel mai tare show al momentului?

Horațiu Cuc este pregătit să ia parte la cea mai tare provocare a vieții lui, Survivor România 2021. El va face parte din echipa Faimoșilor. Tânărul a acceptat provocarea Survivor România pentru că își dorește o schimbare în viața lui și pentru că îi plac provocările. Are abilități sportive, a făcut fotbal, a participat la cross-uri în liceu și la competiții de handball. 

CV Horatiu Cuc. Cu ce se ocupa înainte de Survivor România 2021

Horatiu Cuc, CUCU, în vârstă de 28 de ani este cunoscut publicului ca membru al trupei "Noaptea târziu". Artistul este originar din satul Topa de Criș, judetul Bihor, iar pasiunea pentru muzică și-a descoperit-o în adolescență, când a participat la diverse concursuri locale.

A cunoscut succesul în 2014, cand împreună cu Licurici și Cuza au pus bazele trupei "Noaptea târziu" și au lansat primul lor hit parodie, "Sfântul cocalar". Horațiu este absolvent al Facultății de Litere, secția Limbi și Literaturi Străine.

Date Biografice Horatiu Cuc

Vârstă: 28 de ani

Echipă: Faimoșii

Înălțime: 

Greutate:

Horațiu Cuc provine dintr-un mediu care nu are nici cea mai mică legătură cu sportul, însă sportul rămâne una dintre pasiunile lui. Faimosul este pregătit să demonstreze că este un adevărat supraviețuitor și nimic nu-i va sta în cale pentru a căștiga trofeul Survivor România 2021.

"Sunt obișnuit să trăiesc în natură încă de când eram copil, știu să mă descurc în medii naturale. Sunt slab, sunt rapid și cred că am acea abilitate a interacțiunii sociale. La final o să mă descurc foarte bine. O să-mi fie dor de oamenii de acasă și va fi greu să mă acomodez cu traseele.", a spus Horațiu Cuc, noul concurent din echipa Faimoșilor.  

Galerie FOTO. Ce imagini postează Horațiu Cuc pe Instagram

Horațiu este extrem de activ pe rețelele de socializare, iar pentru a fi sigur că fanii lui nu ratează niciun moment interesant din tot ce i se întâmplă, celebrul influencer posteză pe pagina sa de Instagram multe fotografii.

Membrul trupei "Noaptea tarziu" are pe Instagram o adevărată comunitate care îi urmărește activitate, artistul este urmărit de 77 de mii de oamenii în mediul online.