Horia Brenciu, mai indragostit ca niciodata de partenera lui de viata VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 sep 2021, 01:30

Nu multe cupluri mondene onoreaza invitatia organizatorilor de evenimente.

 Mare ne-a fost insa surpriza cand l-am vazut pe Horia Brenciu, indeobste discret cu viata sa personala- impreuna cu partenere sa de viata, Alice Dumitrescu. Cei doi si-au facut aparitia pe covorul rosu chiar la inceputul petrecerii

Horia Brenciu si Alice Dumitrescu au aparut extrem de veseli. Se tineau de mana ca doi indragostiti si zambeau la fiecare pas. Si....cum au ajuns, cum au fost intimpinati de vechi prieteni, caci si ea, si el lucreaza in televiziuni de foarte mult timp.
Imbracata in crem din cap pana in picioare, Alice a sfidat dress-cod-ul glamour, obisnuit la asemenea evenimente In schimb, a ales sa se incalte cu pantofi comozi. Dar tot a atras atentia prin eleganta care o caracterizeaza.


Si, tot neobisnuit in astfel de ocazii, Horia si Alice n-au vrut sa faca nici o poza la celebrul panou unde sunt fotografiate vedetele. Au refuzat si interviurile, semn ca vroiau doar sa socializeze.



Cat timp au depanat amintiri si au schimbat amabilitati, Horia nu s-a dezlipit de Alice. Iar, ea si-a aratat la rindu-i dragostea. De unde toata lumea a inteles ca sentimentele si respectul pentru mama copilului lui sunt extrem de puternice. Dar asa de dragastos parca nu l-am mai vazut niciodata pe Horia.

Si...chiar daca interlocutorul se schimba din cand in cand, cei doi au ramas pe parcursul evenimentului monden, de nedespartit.