Horia Georgescu, seful Agentiei Nationale de Integritate, RETINUT pentru 24 de ore de procurorii DNA

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 16 iul 2022, 02:55

Surpriza de proportii la DNA! Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost retinut, astazi, pentru 24 de ore.

Procurorii DNA vorbesc de un prejudiciu de 75 de milioane de euro din perioada in care lucra la autoritatea pentru restituirea proprietatilor. Cum ar fi pierdut statul aceasta suma uriasa aflam imediat! Horia Georgescu este seful Agentiei Nationale de Integritate! O institutie creata pentru a verifica daca aceia pe care ii alegem in functii publice dau dovada de integritate!

Inainte de a ajunge in aceasta functie, Horia Georgescu a fost membru in Comisia pentru Stabilirea Despagubirilor in cadrul ANRP.

Mai exact: Autoritatatea pentru Restituirea Proprietatilor. Activitatea din perioada 2008-2009 este cea care ii creaza, acum, probleme! In aceasta dimineata, la ora 8, Horia Georgescu a fost intampinat de procurorii DNA. Se indrepta spre munca. A fost audiat vreme de 6 ore, dupa care a fost instiintat ca este retinut!

##VIDEO134455##

Membrii Comisiei pentru Acordarea Despagubirilor ar fi avizat rapoarte pentru 3 imobile evaluate la 129 de milioane de euro.

O suma mult umflata, potrivit anchetatorilor. Procurorii DNA sustin ca prejudiciul adus statului este de 75 de milioane de euro. Banii ar fi ajuns la angajatii ANRP si la persoanele care au cerut acordarea despagubirilor. In acelasi dosar a dat, astazi, declaratii si deputatul liberal Theodor Nicolescu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Georgescu a

ajuns incatusat in arestul central, unde-si va petrece noaptea aproape de Elena Udrea si familia Cocos. De altfel, pe contul de socializare al Elenei Udrea a aparut un mesaj de sustinere: „ Retinerea lui Georgescu si inaintarea unei cereri de arestare pentru buz in serviciu reprezinta o fortare uriasa ”. Maine, seful ANI va fi prezentat in fata judecatorului, cu propune de arestare preventiva pentru 30 de zile.

 

 

Taguri: