Horia Moculescu, replici dure la adresa Marianei! Compozitorul i-a adus acuzatii grave fostei sotii si a dezvaluit prin ce suferinte a trecut Nidia, fiica lor, din cauza ei in toti acesti ani!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 iul 2018, 12:15

Horia Moculescu a acceptat sa vorbeasca despre scandalul cu Mariana Moculescu, fosta sa sotie.

Celebrul compozitor sustine ca nu mai suporta sa-si vada fiica suferind si este decis sa povesteasca cum este cu adevarat Mariana.

"Fiica mea are 28 de ani. Ajunge, ii ajunge cat a plans. Sunt divortat de 19 ani. Nu m-ati auzit niciodata criticand, nici vorbind urat. Ea a plecat din fata casei cu bagajul. A spus cumva ca acum doua luni am fost la Milano cu Nidia? Am invitat-o la masa, am plimbat-o, am dus-o la un hotel", a declarat pentru inceput Horia Moculescu.



 Horia Moculescu sustine ca Mariana nu si-a ajutat fiica cu bani atunci cand a fost operata, asa cum a povestit in emisiunea WOWbiz.

 
"La Milano era cu iubitul ei. Si cand a venit la Bucuresti cu iubitul, i-am invitat pe amandoi la masa. Nu am avut nimic de impartit cu el. S-a purtat civilizat cu mine, eu cu el", a mai spus artistul.
Nidia avea 7 ani si ea cu mama ei au furat-o pe Nidia de la mine si au dus-o la Galati. A ajuns intr-o scoala unde nu avea ce cauta. A urmat divortul. Am facut niste greseli mari, spre disperarea avocatului. I-am permis sa-mi pastreze numele.", a spus Horia Moculescu.
Afla mai multe detalii pe wowbiz.ro