Horoscop 1 martie 2019: Ce zodii atrag banii ca un magnet astazi

Autor: Raluca Vitu

Horoscop general 1 martie 2019.

Berbec

Fiti optimisti si priviti cu seninatate spre viitor pentru ca perspectivele pe termen lung arata bine. Se cere sa datii dovada si de maturitate. Ceva frumos se poate lega intre unii nativi ai acestei zodii si un prieten.

Taur

In cazul taurilor, ingresul lui Venus in semnul Varsatorului coincide cu un accent pronuntat pe planul carierei.

Lor lei revine parca, de azi incepand, pofta de munca si sunt mai motivati decat in mod normal sa faca progrese pe plan profesional. Relatiile cu superiorii decurg armonios.

Gemeni

Venus intra astazi in casa calatoriilor indepartate si a studiilor din horoscopul general al gemenilor. Nativii acestei zodii care sunt implicati in relatii la distanta sau cu o persoana dintr-o alta cultura pot observa o amelioarare a situatiei in care se regasesc.

Nu va temeti sa visati indraznet si la cote mari.

Rac

Intrarea lui Venus in semnul Varsatorului, zodie careia-i corespunde casa transformarilor din horoscopul racilor, poate genera schimbari de macaz in viata lor incepand de astazi. Vizat este mai cu seama sectorul financiar, dar mai ales banii castigati sau detinuti in asociere cu alte persoane, care ii solicita mai mult.

Leu

Cu Venus in Varsator, semnul peste care se suprapune casa parteneriatelor din horoscopul leilor, rapoartele cu ceilalti ar trebui sa constituie o prioritate pentru ei. Leii trebuie sa se astepte la surprize in perioada urmatoare si sa caute sa faca loc neprevazutului in viata lor. Atmosfera din cuplu se revigoreaza simtitor asadar.

Fecioara

Venus intra in Varsator astazi, semn asociat casei sanatatii fizice si a muncii.

Atmosfera linistita de la serviciu le va permite sa-si puna planul in aplicare si sa-si seteze un program de lucru adecvat.

Balanta

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu Venus in semnul Varsatorului si in casa copiilor si a iubirii, inceputul primaverii arata promitator pentru balante. Frica de necunoscut nu-si are rostul perioada aceasta, ba dimpotriva, este total nerecomandata.

Scorpion

Ingresul lui Venus in casa familiei poate actiona intru armonizarea relatiei cu membrii familiei, mai ales ai celei de origine.

Sagetator

Ceea ce face intrarea lui Venus in semnul Varsatorului pentru sagetatori este sa-si potenteze abilitatile de comunicare si socializare.

Sunt bine conectati la tot ce se intampla in jurul lor si ar fi pacat sa nu profite de aceasta oportunitate valoroasa asa cum se cuvine.

Capricorn

Intrarea lui Venus in semnul Varsatorului, casa banilor, face ca sectorul financiar sa fie o prioritate de rang inalt.

Varsator

Ingresul lui Venus in semnul nasterii varsatorilor coincide cu debutul unei perioade in care sarmul si carisma lor sunt la cote destul de inalte.

Pesti

Cu Venus in semnul Varsatorului, casa necunoscutului din horoscopul pestilor, neprevazutul este la ordinea zilei incepand de astazi. Este posibil sa apara in peisajul lor un fost partener.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.