Horoscop 1 noiembrie: Fecioarele au parte astazi de certuri cu partenerul de cuplu

Editor Web: Bogdan Mihai Autor: Oana Picerea
Actualizat: 04 sep 2021, 10:55

Un nou inceput de luna destul de dificila pentru majoritatea zodiilor. Stresul isi spune cuvantul pentru cei mai multi dintre ei.

Scorpion

Ultima zi lucratoare a saptamanii iti aduce ceva mai mult de lucru la birou. Ai lasat ceva neterminat si devine urgent. Seara o sa ajungi tarziu la o intalnire cu prietenii. Iti vor reprosa ca nu i-ai anuntat si ca i-ai lasat sa astepte.

Sagetator

Intervine ceva si trebuie sa renunti la ceea ce aveai programat pentru astazi. Cineva va fi dezamagit, insa nu este vina ta si trebuie sa intelegea.

Capricorn

Esti pus pe fapte mari astazi. Partenerul de viata trece printr-o perioada mai dificila si ii oferi tot sprijinul de care ai nevoie. O sa ai parte de mult mai mult respect din partea sa datorita a ceea ce o sa faci.

Varsator

Uneori nu iti pastrezi promisiunile si din cauza aceasta oamenii isi pun anumite semne de intrebare cand iti dai cuvantul ca o sa faci ceva.

Astazi, te lovesti de o situatie similara. Ar fi bine sa iti revizuiesti comportamentul.

Pesti

O sa ai parte de o realizare profesionala la care visai de multa vreme. Vei primi laude de la persoane de la care nu te astepti.

Berbec

Din vorba in vorba afli ca un prieten vechi revine in tara si pui la cale o intalnire cu acesta.

Esti emotionat, pentru ca iti este foarte dor de el.

Taur

Comunici foarte bine cu cei din jur. Ti-ai dat seama ca vorba dulce mult aduce si profiti de asta la maximum. Rezultatele incep sa apara imediat.

Gemeni

Nu uita sa platesti facturile astazi. Ai tot amanat acest lucru si risti sa fii penalizat. Ai nevoie de orice banut si nu este momentul de cheltuieli inutile.

Rac

Esti destul de impulsiv si asta ii face pe cei din jur sa se gandeasca de doua ori inainte sa deschida un subiect de discutie in fata ta. Comunica mai mult cu ei, inainte sa ajungi sa fii ultimul care afla ceva.

Leu

Optimismul pune stapanire pe tine. Oricat de neagra ar parea situatia care iti este prezentata tu cauti punctul acela bun si il faci sa para mult mai mare decat este in realizate.

Fecioara

Micile neintelegeri cu partenerul de viata se rezolva. Iti reprosa ca nu ii acorzi destula atentia si ca atunci cand discuta cu tine esti cu gandul in alta parte. Schimbi asta si totul va fi mult mai bine.

Balanta

Apar cateva probleme de ordin financiar, care atrag dupa ele o cearta cu familia. Fii mai econom. Altfel, nu o sa acapi de mania sotului/sotiei.