Horoscop 11-17 mai. Viața mai multor zodii se va schimba radical în această săptămână

Autor: B.H.

Începe o săptămână a schimbărilor pentru mai mulți nativi ai zodiacului. Vor învăța lecții importante.

Horoscop 11-17 mai. Berbec

Pentru tine, săptămâna este una agitată, cu foarte multe aspecte de clarificat. Nu vei avea prea mult timp pentru relaxare, dar nici nu ar trebui să exagerezi cu activitățile extra.

Horoscop 11-17 mai. Taur

Este o săptămână în care vei analiza cu mai multă atenție felul în care evoluează lucrurile în viața ta. Nu este exclus să faci mici schimbări acolo unde va fi cazul, ba chiar să rupi legătura cu unele persoane care te pot influența în mod negativ.

Horoscop 11-17 mai. Gemeni

În cazul tău, săptămâna 11-17 mai poate aduce schimbări semnificative în plan profesional. Este un moment bun pentru a susține un interviu de angajare, însă trebuie să ai mare grijă la detalii dacă va fi nevoie să semnezi acte importante.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Horoscop 11 mai. Zodia care începe săptămâna cu dreptul

Horoscop 11-17 mai. Rac

În perioada 11-17 mai, contextul astral te va determina să faci anumite lucruri prin care să îți îmbunătățești imaginea pe care o ai în societate. Vei evolua, iar acest lucru îți va aduce numai beneficii.

Horoscop 11-17 mai. Leu

Pentru tine, săptămâna 11-17 mai nu va fi lipsită de tensiuni, în special în plan personal. Părerile celor din familie par să fie în contradicție cu ceea ce crezi tu că este corect, astfel că va fi foarte greu să ajungeți la un numitor comun.

Citeste si: Euthyrox: ce medicament se poate folosi in loc de Euthyrox

Horoscop 11-17 mai. Fecioara

Începi săptămâna cu o stare de spirit foarte bună, astfel că totul va merge ca pe roate. Poți întâmpina mici dificultăți în ultima parte a săptămânii, mai exact în weekend, dar vei reuși să faci față acestor încercări.

Horoscop 11-17 mai. Balanta

Dacă încă nu ești într-o relație, viața ta sentimentală se poate schimba complet în această săptămână. Vei avea șansa de a cunoaște o persoană cu care să te potrivești din toate punctele de vedere. 

Horoscop 11-17 mai. Scorpion

Săptămâna care tocmai a început te va pune în fața unor situații din care vei avea de învățat foarte multe lucruri. La finalul celor 7 zile, cu siguranță îți vei schimba modul de gândire și vei face alegerile corecte.

Horoscop 11-17 mai. Sagetator

În această săptămână vei avea șansa de a îndrepta anumite greșeli din trecut.

Făcând acest lucru vei putea evolua și vei avea capacitatea de a te descurca mult mai bine în situațiile dificile.

Horoscop 11-17 mai. Capricorn

Provocările pot să apară la fiecare pas în această săptămână, ceea ce înseamnă că trebuie să tratezi totul cu responsabilitate. Nu îți asuma lucruri pe care nu le poți duce la capăt.

Horoscop 11-17 mai. Varsator

Vei sta foarte bine la capitolul comunicare în această săptămână. Poți intra în contact cu persoane influente care să te ajute să fii cu un pas mai aproape de idealurile tale.

Horoscop 11-17 mai. Pesti

În intervalul 11-17 mai vei rezolva mai multe probleme care țin de situația financiară. Îți poți achita datoriile și vei organiza bugetul astfel încât să poți realiza tot ce ți-ai propus.

Citeste si: Avertismentul profesorului Rafila. Ce nu este indicat să facem pe stradă

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.