Horoscop 11 februarie 2020. Zodia care intampina probleme la serviciu

Autor: L.S.
Actualizat: 11 feb 2020, 08:47

Horoscop 11 februarie 2020. Se anunță probleme la serviciu pentru această zodie. Profesorul Radu Ștefănescu dă toate detaliile acestei zile.

Horoscop 11 februarie 2020. Zodia BERBEC

La serviciu, ține-ţi prietenii aproape şi duşmanii şi mai aproape. Dacă nu ştii ce se bârfeşte, nici nu ştii ce măsuri să iei! Abordarea sistematica a situaţiei iţi furnizează datele rezolvarii ei. Se prefigurează o schimbare a situaţiei, atât financiare cât şi profesionale. Nu trebuie să te repezi! Stai şi cugetă, vorba ardeleanului… Apoi, acţionează cu proverbiala ta viteză!

Horoscop 11 februarie 2020. Zodia TAUR

Este bine să nu te implici în discuţii cu semnele de apă. Afacerile profesionale, pe termen scurt, sunt aspectate favorabil. Atenţie la cumpărături. Limitează cheltuielile la strictul necesar. Nu ai de ce să te îngrijorezi. Anxietatea nu este o soluţie, nici o strategie şi nu e constructivă. Evită, la serviciu, persoanele declarate ostile. Nu critica, nu reproşa, sau, şi mai bine, vorbeşte mai puţin!

Citeste si: Horoscop Martie 2020. Bani, sanatate, dragoste, cariera pentru fiecare zodie

Citeste si: Zodiac chinezesc LUNAR FEBRUARIE 2020. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 11 februarie 2020. Zodia GEMENI

Nicio planetă în zodie, dar asta nu înseamnă că ai mai puţine probleme. Marţea se spune că sunt trei ceasuri rele! Cu multă atenţie şi fără ironii şi cinisme poţi să treci şi de ziua de azi! Fie că eşti şef, sau subaltern, astăzi evită discuţiile în contradictoriu, la serviciu. Poţi crea, fără să vrei, situaţii tensionate cu urmări neplăcute.

Zâmbeşte şi fii foarte politicos! Cu prudenţă şi calm, ziua trece repede!

Horoscop 11 februarie 2020. Zodia RAC

Domeniul profesional este favorizat, este, deci, o zi bună pentru răcuşorul responsabil din tine. Iţi priește orice discuţie cu cei din jurul tău, poate la un ceai fierbinte şi faci planuri de viitor. Dacă astăzi cineva te critică, îi poţi răspunde cu ironii şi cinisme împrumutate de la vecinii tăi, Gemenii! Trebuie să-ţi schimbi comportamentul social, previzibil înseamnă uşor de controlat!

Horoscop 11 februarie 2020. Zodia LEU

Domeniul muncii tale este bine aspectat, aşa că poţi înainta pe drumul tău strategic. Astăzi, mai toată ziua ţi se dă dreptate. Tragi concluzia că nu ai pierdut timpul şi că experienţa contează! Nu vorbi mult, decât dacă spui cu adevarat lucruri interesante. La muncă nu te împopoţona cu obiecte scumpe și exotice. Acestea sunt proteze, care suplinesc lipsa de originalitate şi de profunzime!

citeste continuarea pe capital.ro

Citeste si: Zodia VARSATOR. Totul despre cei mai excentrici nativi ai zodiacului

Citeste si: Horoscop 2020. Sfatul pentru zodia ta. De ce trebuie sa tina cont fiecare nativ in 2020

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.