Horoscop 11 iulie 2019. Vești imense pentru o zodie! Cineva din trecut revine

Autor: L.S.
Actualizat: 15 nov 2020, 01:40

Horoscop 11 iulie 2019. Ce au pregătit astrele pentru joi. Conjunctura te favorizeză în domeniul financiar. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru joi, conform horoscopului realizat de Radu Ştefănescu în exclusivitate pentru capital.ro. O zodie va fi favorizată în domeniul financiar.

Horoscop 11 iulie 2019. Ce au pregătit astrele pentru joi. Conjunctura te favorizeză în domeniul financiar.

Horoscop 11 iulie 2019 BERBEC

O parte din zodie se pregăteşte pentru cumpărături. Programul tău se tot schimbă astăzi, dar nu lăsa treburile importante pentru nimicuri urgente. O zi aglomerată, cu o seară plăcută. Încă o zi dinamică, cu o desfăşurare aproape surprinzătoare. Eşti mereu surprins(ă) de cât de rapid poate să treacă timpul.

În activitatea proprie întâlneşti oarecare opoziţie, ca o pernă moale umflată cu aer, care încearcă să-ţi frâneze rapiditatea. Nu te enerva, nu reacţiona disproporţional ci încearcă să-ţi păstrezi calmul şi să lămureşti pe cei din jur cum stă treaba. Dacă nu te ajută, măcar să nu te impiedice.

Horoscop 11 iulie 2019 TAUR

Eşti avantajat de conjunctura astrologică. Cu toate că nu eşti foarte încântat de ceea ce ţi se întâmplă, eforturile făcute până acum încep să-şi arate rezultatele.

Continuă pe drumul ales. Aspecte favorabile par că te avantajează mai ales în planul mental, al proiectelor, şi prin urmare logică, pe plan social. Trebuie neapărat să analizezi evenimentele din ultimul timp, să tragi concluziile care se impun şi sa iei imediat măsurile necesare. Un film bun, o discuţie cu prietenii, o cină plăcută cu toată familia – ceva de genul acesta care să-ţi încălzească inima şi să justifice aspectele favorabile astrologice.

Horoscop 11 iulie 2019 GEMENI

Te poţi consola cu proverbul „numai cine nu munceşte nu greşeşte”. Este o scuză bună pentru ziua de azi când scapi aproape orice din mână. Cei neîndemânatici au, însă, noroc la dragoste! O informaţie te luminează la propriu şi la figurat. Nu te grăbi, însă, ca să tragi concluzii. Poaţi să imiţi dinamica semnelor de foc, să joaci pentru scurt timp un rol.

Aşa poți rezolva situaţiile dificile, de astăzi sau de oricând. „Disimularea inteligentă” a fost întotdeauna cheia succesului, în afaceri, dragoste sau război!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 11 iulie 2019 RAC

„Dragostea este un lucru foarte mare”, o întâlnire neaşteptată îţi aduce amintiri dulci-amare şi regrete târzii. Este prea târziu? Poate că da, poate că nu, dar eşti dator să încerci! Ai tendinţa, de altfel naturală la majoritatea nativilor din zodia Racului, să te ascunzi în exoscheletul tău, să te simți apărat. Trebuie sa ieşi din acest clişeu zodiacal şi să accepţi faptul că cea mai bună apărare este ofensiva.

Greu, foarte greu pentru că un Rac nu se transformă într-un Berbec peste noapte.

Horoscop 11 iulie 2019 LEU

Totul pare că merge bine! Fie ca este vorba de serviciu, fie de cămin. Dar… În viaţa ta există întotdeauna un „dar” care azi apare ca ceva din trecut, fie o amintire, fie o persoană! Configuraţia stelelor arată o perioada bună, mai ales in ceea ce priveşte domeniul sentimental dar şi profesia şi ascensiunea socială. Te preocupă, te obsedează banii şi parvenirea. Cu mai multă obiectivitate, profesionalism şi echilibru interior vei gasi calea. Pe de alta parte nu lua în serios toate bârfele şi intrigile făcute parcă special să-ţi amărască viaţa. Trebuie să convingi şi păstrarea calmului şi o atitudine civilizată sunt cheia reuşitei tale.

citeste continuarea pe capital.ro

Citeste si: Tensiunile ating cote maxime in casa "Puterea dragostei"! Mocanu si Alex Zanoaga, la un pas de bataie! Afla de la ce anume pleaca totul, MAINE, intr-o editie incendiara, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Bianca de la "Puterea dragostei", marturisiri incredibile! "Banii trebuie investiti!" Iata ce suma uriasa a castigat Bianca pana acum in cadrul show-ului matrimonial si in ce anume are de gand sa investeasca!

Citeste si: S-a terminat prietenia? Jador l-a TAIAT pe Bogdan Mocanu! Uite ce RANA ADANCA i-a lasat pe mana