Horoscop 11 mai. Zodia care începe săptămâna cu dreptul

Autor: B.H.

Horoscop 11 mai. Este o săptămână perfectă pentru nativii unei zodii. Au noroc cu carul și vor avea parte doar de reușite.

Horoscop 11 mai. Berbec

O problemă mai veche îți dă mari bătăi de cap astăzi și asta pentru că trăiai cu convingerea că lucrurile s-au rezolvat cu multă vreme înainte. Vei pierde timp prețios clarificând această situație.

Horoscop 11 mai. Taur

Nu ai deloc energie și simți că ai ajuns la capătul puterilor din punct de vedere fizic. În ultima perioadă ai exagerat cu munca, iar acum se vede acest lucru.

Nu ar strica să îți iei câteva zile libere și să te odihnești.

Horoscop 11 mai. Gemeni

O persoană din anturaj îți pune răbdarea la încercare, te provoacă și nu ar fi exclus să izbucnească un conflict. Încearcă, pe cât posibil, să îți stăpânești nervii și să nu faci lucruri pe care să le regreți.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Anuntul lui Marcel Vela: LISTA COMPLETA a masurilor care intra in vigoare din 15 mai! Ce avem si ce nu avem voie sa facem

Horoscop 11 mai. Rac

Ți se cer explicații în prima parte a zilei în legătură cu un subiect delicat. Indiferent de situație, tot ce trebuie să faci este să spui adevărul, chiar dacă asta îi va afecta pe cei din jur.

Horoscop 11 mai. Leu

Nu ai acordat prea mare atenție cheltuielilor în ultima perioadă, iar acum simți efectele negative. Bugetul tău este limitat și nu ar fi exclus să ai nevoie de un împrumut în perioada următoare.

Horoscop 11 mai. Fecioara

Începi ziua cu o stare de bine și de liniște sufletească. O parte din aspectele care te preocupau își găsesc rezolvarea, astfel că a venit momentul să te relaxezi.

Horoscop 11 mai. Balanta

O persoană dragă îți trădează încrederea și chiar dacă nu vei reacționa vizibil, cu siguranță relația voastră nu va mai fi aceeași. 

Citeste si: Nou focar de infectie cu coronavirus in Romania. Autoritatile sunt in alerta

Horoscop 11 mai. Scorpion

Astăzi este ziua ta norocoasă. Astrele au planuri mari pentru tine, începi săptămâna cu dreptul, iar lucrurile vor evolua în direcția pe care ți-o dorești. 

Horoscop 11 mai. Sagetator

Probleme în relația cu persoana iubită pentru tine. Certurile sunt la ordinea zilei și aproape că nu mai aveți puncte comune. Poate că a venit momentul să luați o decizie cu privire la viitorul vostru împreună.

Horoscop 11 mai. Capricorn

Relația cu persoana iubită este din ce în ce mai serioasă, astfel că te gândești dacă nu cumva ar fi bine să treceți la nivelul următor.

Asta poate însemna să vă mutați împreună, să vă logodiți sau poate chiar să faceți un copil. 

Horoscop 11 mai. Varsator

Prin comportamentul pe care îl ai reușești să stârnești controverse, chiar dacă ție nu ți se pare nimic deplasat. Ar fi bine să te gândești de două ori înainte de a face un lucru.

Horoscop 11 mai. Pesti

În această perioadă dificilă ai aflat care îți sunt adevărații prieteni, iar atitudinea lor te-a surprins neplăcut. De preferat ar fi să te îndepărezi de aceste persoane. 

Citeste si: Horoscop rune 10- 16 mai 2020. Gemenii află un adevăr care le poate schimba viața, Fecioarele își fac bagajul

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.