Horoscop 11 noiembrie 2019. Zodia care sufera cumplit astazi: multe probleme si nicio solutie

Autor: L.S.
Actualizat: 11 nov 2021, 00:00

Horoscop 11 noiembrie 2019. O zodie suferă cumplit la început de săptămână. Află care sunt previziunile pentru ziua de luni, conform horoscopului oferi de profesorul Radu Ştefănescu.

Horoscop 11 noiembrie 2019. Zodia BERBEC

Profesional, ai dori să-ţi discuţi problemele de serviciu cu cineva de încredere. Ai niște bănuieli, intuiția îți spune că treburile, acolo unde muncești, nu sunt pe direcția cea mai bună. În același timp poți să cauți altceva, dacă ești policalificat, schimbi locul, schimbi norocul. Dar nu este bine să faci acest lucru înainte de sărbătorile de iarnă!

Horoscop 11 noiembrie 2019. Zodia TAUR

Nu aştepta foarte mult, mai ales de la cei cu care te întâlneşti în această zi. Nu promite, la rândul tău, nimic, nimănui! O informaţie te avantajează, dar verifică, fii prudent, nu te repezi, nu ești la coridă! Afacerile sunt o treabă delicată, de ceasornicărie elvețiană, fii atent la nuanțe. Ai citit, vreodată, contractul cu banca?

Citeste si: Horoscop 2020. Ce trebuie sa faca fiecare zodie in noul an, ca sa isi urmeze destinul

Citeste si: Horoscop 2020- 2025. Cinci ani de schimbari spectaculoase pentru zodii

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 11 noiembrie 2019. Zodia GEMENI

Utilizează orele de lumină pentru treburile cotidiene. Ia deciziile care se impun încă de dimineaţă. Nu uita că timpul este în zilele de azi lucrul cel mai scump şi marfa cea mai rară. Criza de timp este a doua meserie a Gemenilor. Poate, de aceea, nu termină treburile începute. Astăzi nu este necesar să cumperi lucruri care nu îți trebuie!

Horoscop 11 noiembrie 2019. Zodia RAC

La serviciu este o zi plată, monotonă, care nu îți îmbunătățește performanțele. Începutul săptămânii de lucru te găsești gata de distracție. O zi de luni bună pentru cumpărături, vizite, scurte ieşiri la plimbare în oraş, sau la un film nou, după program. Nu o să le faci tu pe toate, dar poţi alege ce-ţi place, este o zi plăcută!

Horoscop 11 noiembrie 2019. Zodia LEU

Munca ta este o problemă de atenție și de relații umane. Fie că ești pilot, sau preot, astăzi trebuie să fii mai atent, decât de obicei. Atenția aduce profesionalismul și competența, cu ea. Eşti supus la două influenţe importante şi opuse. Zâmbeşte şi nu da replica imediat, fii calm, optimist! Nu promite nimănui, nimic, ești în pierdere de resurse.

citeste continuarea pe capital.ro

Citeste si: Horoscop saptamana 11-17 noiembrie 2019. Previziuni pentru toate zodiile

Citeste si: Horoscop noiembrie. Zodia care are mare noroc la bani

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.