Horoscop 14 februarie 2020. Zodia care vrea astazi sa scoata la iveala adevarul

Author: L.S.
Actualizat: 29 nov 2020, 18:00

Horoscopul zilei de 14 februarie iti arata ce ti-au rezervat astrele in functie de zodie.

Horoscop 14 februarie 2020. Zodia Berbec

Nu esti dispus sa faci compromisuri, iar ziua de astazi va arata acest lucru. Nu este vorba despre incapatanare, cat mai de graba de principii, de nevoia de a arata care este adevarul, de a scoate la iveala anumite aspecte. Nu-ti doresti sa te abati la lucrurile si valorile in care crezi cu adevarat.

Horoscop 14 februarie 2020. Zodia Taur

Ai parte de o zi linistita in care sa nu te prea gandesti la sarcini si responsabilitati, ci la idei si activitati care te-ar ajuta sa te detasezi de stresul de zi cu zi, sa te relaxezi, sa te distrezi. Care sunt lucrurile care iti vin in minte? Ce planuri ai?

Citeste si: Zodia PESTI. Totul despre cei mai sufletisti nativi ai zodiacului

Citeste si: Horoscop. Cea mai norocoasă zodie în 2020

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Horoscop 14 februarie 2020. Zodia Gemeni

Semnul tau zodiacal se afla in sfera parteneriatelor, iar astazi simti ca esti cu un pas inaintea celorlalti, ca ai prevazut posibilele scenarii, ca ai inteles cum se vor desfasura lucrurile.

Cu toate acestea, astrele te sfatuiesc sa fii atent la discutiile pe care le poti avea cu anumite autoritati sau persoane aflate in functii cheie.

Horoscop 14 februarie 2020. Zodia Rac

Iti place sa te distrezi, sa oferi cadouri, sa-i bucuri cu tot felul de experiente dragute pe ceilalti, dar astrele te atentioneaza sa fii mai atent la sfera banilor. Fii cu ochii in patru la sumele pe care le manevrezi astazi, fiindca generozitatea unei zile te poate costa cam mult.

Horoscop 14 februarie 2020. Zodia Leu

Este momentul sa fii tu insuti, sa fii mai bland cu tine si sa nu te mai critici atat de mult. Soarele va rasari cu siguranta sip e strada ta, daca nu vei sta locului si nu vei astepta minuni, ci daca vei actiona, cu determinare si incredere, te asigura astrele.

citeste mai mult pe superbebe.ro

Citeste si: Citate fericire. Citate celebre despre iubire și fericire

Citeste si: Horoscop 2020. Prosperitate si noroc pentru 4 zodii. E cel mai bun an al lor

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.