Horoscop 14 iunie 2019. Această zodie e foarte vulnerabilă astăzi! Trebuie să eviți aceste persoane

Autor: L.S.
Actualizat: 15 nov 2020, 04:10

Horoscop 14 iunie 2019. Vești proaste pentru această zodie. Astăzi riști să explodezi. Profesorul Radu Ștefănescu îți recomandă să-și păstrezi calmul și să eviți semnele de foc.

Horoscop 14 iunie 2019 BERBEC

Munca considerabilă pe care ai depus-o cu o grijă deosebită, cu multă acurateţe şi cu rapiditatea specifică îşi găseşte răsplata în această perioadă, începând, poate, cu această zi de vineri. Astăzi programul prestabilit poate suferi modificări neaşteptate. Nu este nimic, însă, negativ. Trebuie să-ţi păstrezi calmul şi să dai dovadă de umor la unele informaţii mai ciudate pe care poţi să le primeşti.

Mai ai răbdare şi nu forţa finalizarea unei situaţii, ci justifică întârzierea cu un zâmbet şi o ridicare din umeri!

Horoscop 14 iunie 2019 TAUR

Nu tot ce este adevărat e necesar să fie spus cu voce tare, ţine minte şi poţi evita multe neplăceri şi discuţii care nu te avantajează. Mai multă discreţie şi de ce nu, puţină viclenie! Ocupă-te mai mult de propriile interese.

Da, de interesele tale, nu de ce vrea şeful şi trebuie să faci la serviciu sau soacra, aiurea, convenţii sociale şi obligaţii pecuniare. Dar, îţi cunoşti propriile interese?

Horoscop 14 iunie 2019 GEMENI

Astăzi eşti vulnerabil la capricii inutile. Atenţie la cumpărăturile de lucruri care nu îţi trebuie, dar te încântă. Nu pierde timpul şi banii! Nu fii coţofană, nu aduna toate nimicurile! Păstrează-ţi calmul şi zâmbeşte şi totul o să fie în parametrii normali! Conjunctura iţi indică astăzi o zi în care trebuie să-ţi struneşti emoţiile şi să dai dovada de inspiraţie, atât în

relaţiile familie, cât şi în afaceri. Astăzi nu trebuie să faci nicio plată importantă, evită băncile și casele de pariuri.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 14 iunie 2019 RAC

O parte din zodie se pregăteşte pentru vacanță, călătorii, croaziere. Altă parte îşi numără, cu atenție, banii. Nu lăsa treburile importante pentru nimicuri urgente, respectă-ţi programul. Dimineaţa poţi întâlni o oarecare opoziţie într-o problemă. Nu reacţiona imediat, pentru că situaţia se poate rezolva de la sine. Utilizează orele de lumină naturală pentru activităţile curente şi nu te deplasa după căderea întunericului.

Pe seară te poţi găsi într-o colectivitate favorabilă care îţi aprobă ideile.

Horoscop 14 iunie 2019 LEU

O zi ce pare mai deosebită, în care tot ceea ce spui e ascultat cu atenţie de cei din jur. Nu te lăsa purtat de vorbe, fii organizat în discurs, adună argumente şi dovezi. Comunicarea e avantajată. Altfel, eşti bine, binedispus! Ca aspect emoţional, simţi nevoie unei perspective din care să analizezi realizările şi insuccesele din ultimul timp, cât mai ales, raporturile cu partenerii tăi, cu colegii, raporturi care nu te încântă prea mult.

Oare sunt, toate, problemele tale? Nu cumva te-ai încărcat, la serviciu şi acasă, cu sarcini, cu datorii care îți depășesc puterile?

Citeste si: HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Runele pentru jumătatea lunii iunie. Gemenii trebuie să schimbe tactica, Peștii sunt pe o pojghiță subțire de gheață

Citeste si: Roxana, decizie-soc! "Nu ma mai intorc! Eu cred ca misiunea mea s-a oprit aici!" Afla ce se va intampla cu relatia sa cu Iancu, MAINE, de la ora 11:00 si 17:00, intr-o editie incendiara "Puterea dragostei", la Kanal D!

Citeste si: Protest pentru eliberarea lui Dragnea si demisia lui Iohannis

citeste continuarea pe capital.ro

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.