Horoscop 16-22 martie. Experiențe noi și trăiri intense pentru toate zodiile!

Autor: B.H.

Horoscop 16-22 martie. Astrele au pregătit surprize mari pentru toți nativii zodiacului!

Săptămâna 16-22 martie este una marcată de experiențe noi și trăiri intense pentru toate zodiile. Este momentul ca nativii să iasă din zona de confort și să își îndrepte atenția către acele lucruri pe care până acum le-au tratat într-un mod superficial.

Horoscop 16-22 martie. Berbec

In aceste zile este usor sa fiti diplomati si fermecatori. Este vremea prielnica pentru noi cumparaturi. Poate va veti reinnoi garderoba sau poate va schimbati pieptanatura.

Horoscop 16-22 martie. Taur

Luati legatura cu prieteni vechi, ceea ce ar putea fi distractiv. Pentru unii dintre dumneavoastra incepe o noua relatie romantica. In weekend munciti din greu si orice ati face va iese bine. Succes!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Berna s-a tinut de cuvant si s-a razbunat pe Philip! Imagini interzise cu Catalin VIDEO

Horoscop 16-22 martie. Gemeni

Mentineti relatiile bune cu ceilalti si in special cu oamenii creativi si cu simt artistic. Pe la jumatatea saptamanii se iveste o disputa legata de o proprietate comuna, o mostenire sau despre resursele altora. Fiti rabdatori!

Citeste si: Livian, aparitie alarmanta pe aeroport, in plina criza de coronavirus! Ce a patit concurentul de la "Puterea dragostei"

Horoscop 16-22 martie. Rac

Parca cineva va indeamna sa calatoriti si sa explorati locuri noi, sa faceti ceva pentru a oferi vietii dumneavoastra mai multe emotii. Multi va veti gandi sa incepeti un nou curs sau sa va intoarceti la scoala.

Citește mai mult pe jurnalul.ro.

Citeste si: Zodiile care dau lovitura la bani în 2020! Este anul lor

 

Taguri: