Horoscop 16 iulie 2018: zodia care primeste o marire uriasa de salariu! Meritele ii sunt in sfarsit recunoscute

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 16 iul 2018, 09:58

Horoscopul 16 iulie 2018 anunta o zi buna pentru majoritatea zodiilor.

Totusi precautia este necesara: energiile negative pandesc la tot pasul iar pe parcursul acestei saptamani multi nativi vor trai momente grele, mai putin placute.

Iata ce spun astrele:

Horoscop 16 iulie 2018- Berbec

Reusesti sa faci o impresie foarte buna astazi la birou prin rezolvarea unor probleme care pareau imposibil de solutionat. Vei fi remarcat si de superiori, o marire de salariu nu e departe!

Horoscop 16 iulie 2018- Taur

Intri intr-o noua etapa in viata sentimentala si reusesti sa legi o legatura si mai puternica cu persoana iubita. In cursul serii vei avea o discutie cu partenerul de viata in care veti lamuri multe aspecte care va macina pe amandoi.

Horoscop 16 iulie 2018- Gemeni

Faci schimbari pe plan personal: acorzi mai multa importanta familiei si planuiesti o renovare a apartamentului in care stai. 

Horoscop 16 iulie 2018- Rac

Planuiesti in sfarsit vacanta mult visata, stabilesti data concediului si esti cu gandul la relaxare.

Horoscop 16 iulie 2018- Leu

Incheie o serie de intelegeri sau contracte care le vor asigura venituri in plus timp de cel putin un an de zile. Nu te grabi in luarea deciziilor, lasa hotararile importante pe zilele urmatoare.

Horoscop 16 iulie 2018- Fecioara

Nativii din zodia Fecioara vor primi astazi aprecierea pe care o merita la locul de munca. Li se vor recunoaste meritele si fie vor primi un bonus, fie o marire de salariu.

Horoscop 16 iulie 2018- Balanta

Primesc o surpriza neasteptata din partea celor dragi. Rezolva o serie de probleme mai vechi si reusesc sa isi faca putina ordine in viata personala.

Horoscop 16 iulie 2018- Scorpion

Primesc o veste proasta pe parcursul acestei zile: fie o serie de analize ies prost, fie vor afla ca au o datorie mare, mai veche, de care nu stiau.

Horoscop 16 iulie 2018- Sagetator

Sagetatorii rezolva probleme mai vechi care nu le dadeau pace si reusesc sa incheie conflicte cu rude apropiate.

Urmeaza o perioada de armonie pe plan personal.

Horoscop 16 iulie 2018- Capricorn

Mare grija la sanatate, stress-ul si presiunea de la locul de munca va vor afecta si veti simti acest lucru din plin. In a doua parte a zilei aveti o cadere nervoasa ce va va ridica multe semne de intrebare.

Horoscop 16 iulie 2018- Varsator

Recuperati o suma importanta de bani, pe care nu credeati ca o veti mai vedea vreodata. Ziua va fi calma pana la final, iar seara veti redescoperi placerea de a petrece timp de calitate impreuna cu familia.

Horoscop 16 iulie 2018- Pesti

Aveti mare grija pe plan profesional: astazi este ziua in care puteti realiza un contract sau puteti obtine o marire de salariu substantiala. Nu ratati ocazia!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.