Horoscop 16 martie 2020. Zodia care primeste vesti bune pe plan profesional

Autor: L.S.
Actualizat: 16 mar 2022, 00:00

Horoscopul zilei de 16 martie iti arata ce ti-au rezervat astrele in functie de zodie.

Horoscop 16 martie 2020. Zodia Berbec

Cele mai importante „evenimente” care se vor petrece astazi vor fi in mintea ta! Astazi esti foarte activ si s-ar putea ca toate gandurile pe care le vei avea sa te copleseasca, daca nu inveti sa faci si pauze, sa le redirectionezi, sa-ti temperezi singur tot acel asalt de idei. Exista atatea activitati fizice in care te-ai putea implica, iti sugereaza astrele.

Horoscop 16 martie 2020. Zodia Taur

Ai nevoie sa intelegi mai bine cum decurg lucrurile, sa-ti intelegi coechipierii si partenerii, sa explorezi posibilitatile pe care le ai in prezent. Este o zi foarte buna pentru a analiza, a negocia, a calrifica, a discuta solutiile, dar si a lua decizii, sustin astrele.

Citeste si: Horoscop 16-22 martie. Experiențe noi și trăiri intense pentru toate zodiile!

Citeste si: HOROSCOP Berbec- Totul despre zodia Berbec

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 16 martie 2020. Zodia Gemeni

Ai nevoie de o evaluare, de o instrospectie, de a intra cat mai profund in subconstientul tau si de a intelege mai bine lucrurile si schimbarile care ti s-au intamplat in ultima perioada. Ai nevoie de timp sa accepti, sa constientizezi si sa-ti asumi toate aceste transformari, recomanda astrele.

Horoscop 16 martie 2020. Zodia Rac

E o zi in care ai mai multe lucruri de facut, mai multe probleme de solutionat, iar unele nici nu sunt ale tale.

Nu te alarma! Planetele te indeamna sa te concentrezi pe metodele de a fi mai eficient, de a prioritiza corect sarcinile pe care trebuie sa le termini astazi sau zilele urmatoare.

Horoscop 16 martie 2020. Zodia Leu

Astazi iti doresti sa iei o pauza. Amani orice alte treburi si responsabilitati pentru zilele urmatoare si iti indrepti atentia spre activitatile care iti pot aduce putina relaxare sau distractie in viata ta, mai ales fiindca semnul tau zodiacal se afla in sfera jocului.

Citeste si: Horoscop 2020: Ce bijuterii ți se potrivesc în funcție de zodie

Citeste si: Horoscopul dragostei in luna martie: zodiile care se despart

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.