Horoscop 18 octombrie 2018: Berbecii trebuie sa ia o pauza de la toti si toate

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 04 sep 2021, 11:10

Astazi, Scorpionii si Berbecii au nevoie de o pauza, poate chiar de un concediu de odihna.

Balanta

Partenerul de viata iti da o veste pe care o asteptai de multa vreme. O sa fii nevoit sa schimbi programul pentru aceasta zi, dar o faci cu cea mai mare placere.

Scorpion

Lipsa timpului liber incepe sa isi spuna cuvantul. Ai petrecut prea mult timp la birou si putin acasa si reprosurile incep sa apara.

Sagetator

Nu mai cheltui atat de mult. Baga portofelul in dulap si lasa-l acolo o perioada, altfel o sa ajungi sa intampini probleme financiare si o sa ramai fara bani exact intr-un moment in care ai mai multa nevoie de ei.

Capricorn

Ai mare nevoie de sprijinul partenerelui de viata, iar acesta se conformeaza imediat si iti este alaturi. Stii ca orice s-ar intampla el te va urma si acest lucru iti ofera incredere in relatia voastra.

Varsator

La amiaza urmeaza sa te vezi cu cineva pentru a discuta cu privire la o tranzactie financiara. De multa vreme vrei sa faci acest lucru si acum este momentul potrivit.

Pesti

O sa joci rolul unui mediator intre doi prieteni, doar ca incepi sa iti pierzi rabdarea. Consideri ca se comporta ca doi copii si vrei sa abandonezi lupta.

Berbec

Faci tot ce poti pentru a fi in pas cu ceilalti, dar nu reusesti. Cel mai bine ar fi sa iei o pauza, pentru ca starea de sanatate nu iti permite. Fie esti racit, fie esti epuizat. In ambele cazuri ai nevoie de o pauza.

Taur

Anumite treburi de rutina iti vor ocupa aproape intreaga zi. Ajungi la concluzia ca trebuie sa schimbi ceva in programul tau si sa mai delegi din sarcini.

Gemeni

Cineva isi face griji din cauza ta, pentru ca esti foarte tacut si ganditor. Lasa putin deoparte tot ceea ce ai in lucru si vorbeste cu oamenii respectivi.

Rac

Simti ca munca iti este apreciata si o faci cu drag. Laudele primite functioneaza ca un energizant pentru tine si lucrezi cu motoarele turate la maxim.

Leu

O sa comunici foarte bine cu oamenii din jurul tau, mai ales cu cei din familie. Va puneti de acord pentru a realiza ceva ce o sa va ofere un confort psihic si fizic.

Fecioara

Iei in calcul ideea unui prieten. E o zi buna pentru a pune bazele unei afaceri noi. Dai multe telefoane pentru a obtine date despre acest lucru.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.