Horoscop 19 octombrie 2018: Capricornii vor avea de luat o decizie dificila

Editor Web: Bogdan Mihai Autor: Oana Picerea
Actualizat: 15 nov 2020, 16:00

Se anunta o zi plina pentru zodii. Scorpionii vor fi nevoiti sa munceasca din greu pentru a obtine ce isi doresc.

Balanta

"Ti-am spus eu" pare sa fie replica ta preferata astazi. Te bucuri cand ai dreptate, dar ai grija cui si cum spui asta, pentru ca ai putea deranja un prieten. Mai ales daca trece printr-un moment greu.

Scorpion

Stii exact ceea ce trebuie sa faci, doar ca nu reusesti sa incepi treaba din cauza ca tot timpul te intrerupe cineva cu diverse cerinte.

Invata sa spui nu. Altfel, o sa incepi sa muncesti la proiectul tau cand va trebui sa pleci acasa.

Sagetator

Asigura-te ca punctul tau de vedere este bine inteles de cei cu care discuti. Cineva ar putea fi atent in alta parte si sa se ajunga la o incurcatura.

Capricorn

Trebuie sa faci o alegere astazi. Ai doua drumuri pe care poti merge.

Va fi o decizie dificila si cel mai bine ar fi sa iti asculti instinctul.

Varsator

Ai fost destul de pacifist in ultima vreme. Astazi intelegi ca exista persoane cu care nu poti discuta in acest fel si trebuie sa schimbi radical strategia.

Pesti

Comunici excelent cu oamenii pe care abia ii cunosti. De obicei, nu esti asa sociabil dar acum s-a schimbat ceva si vrei sa continui astfel.

Berbec

Informatiile pe care le primesti astazi starnesc in tine reactii negative. Inainte sa faci vreun pas pregateste-ti argumentele pentru a nu ajunge intr-un punct mort. Inspre seara se anunta mai multa liniste.

Taur

Distanteaza-te de lucrurile negative care te-ai putea influenta. Daca o discutie nu te priveste direct, nu te implica. Daca te inconjori de persoane care sunt tot timpul suparate, nu iti va fi bine.

Gemeni

Vrei sa scapi de rutina zilnica mergand la cumparaturi, dar nu exagera. E destula nebunie in viata ta, iar problemele financiare sunt ultimele care iti lipsesc.

Rac

Starea de spirit este una care iti permite sa te ocupi de sarcini care nu iti plac prea mult. Te-ai odihnit destul de bine in ultima vreme si a venit momentul sa scapi de acestea.

Leu

Iti alegi cuvintele potrivite pentru a atrage pe cineva de partea ta. Iti maresti echipa, pentru ca stii ca urmeaza sa intri intr-o competitie.

Fecioara

Pace si armonie in viata ta in aceasta zi. Este o ocazie buna sa aduci in discutie planurile pentru concediu. Partenerul de viata se gandeste si mai departe si iti face o propunere pentru sarbatorile de iarna.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.