Horoscop 20 Aprilie 2019: astazi Racul va fi pus in situatii dificile, Varsatorul va fi descurajat

Autor: L.S.
Actualizat: 15 nov 2020, 08:40

Horoscop 20 Aprilie 2019: Probleme în carieră. Ar trebui să acorzi atenție lucrului, dar nu numai. Este importantă imaginea ta în societate, dar ești nesigur și poți face multe confuzii, potrivit horoscop 20 Aprilie 2019.

Racul va fi pus în situații dificile, Săgetătorul va face o schimbare radicală, Vărsătorul va fi descurajat.

Nativii zodiei Berbec simt nevoie de o scurtă pauză, Taurii sunt foarte prudenți în această zi, iar nativii zodiei Gemeni se simt copleșiți de lucruri aparent simple.

Horoscop 20 Aprilie 2019 Berbec

Ai muncit mult, iar acum întâmpini probleme serioase la un proiect important.

De data aceasta nimeni nu pare să-ți asculte părerile, potrivit horoscop 20 Aprilie 2019. Stresul e foarte mare, iar tu nu ar trebui să iei prea personal ceea ce se întâmplă. Va trece perioada aglomerată și totul va reveni la normal. Suferi din cauza nedreptății, dar uiți să te detașezi și să cauți alte lucruri asupra cărora să îți concentrezi atenția și furia. E bine să te descarci, dar atenție mare asupra cui îți verși nervii! Fă apel la rațiune și stăpânirea de sine!

Nativii zodiei Berbec vor resimți nevoia de a-și lua o scurtă pauză, fiind copleșiți de toate activitățile pe care le-au avut, potrivit horoscop 20 Aprilie 2019. Acum este momentul ca acești nativi ai zodiacului să se relaxeze și să culeagă roadele muncii lor.

Citeste si: HOROSCOP weekend 19-21 aprilie. Berbecii trebuie să fie atenți la parteneri, Gemenii încheie un ciclu de viață

Horoscop 20 Aprilie 2019 Taur

Va fi nevoie să pleci pe nepusă masă din echipa cu care lucrai, iar asta te va dezamăgi pe deplin, potrivit horoscop 20 Aprilie 2019. Adevărul se va afla curând, așa că nu ai nici măcar un motiv să rămâi supărat vreme îndelungată. Oricum vei avea oportunitatea să lucrezi la altceva, pentru care vei felicitat de către șefi. Îți revine inima la loc și capeți curaj să te implici și mai mult, să lași tot ce zice lumea pe seama unor bârfe, căci efectul lor va trece foarte repede.

Norii gri se vor risipi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În această zi nativii zodiei Taur vor acționa prudent, se vor gândi de câteva ori înainte de a acționa, potrivit horoscop 20 Aprilie 2019.

Sunt pregătiți pentru a începe noi colaborări de lungă durată care le vor aduce venituri financiare suplimentare.

Citeste si: 3 zodii vor avea parte de TRAGEDII MARI în 2019. Ele sunt zodiile cu ghinion

Horoscop 20 Aprilie 2019 Gemeni

Te descurci din ce în ce mai greu cu banii, iar situația aceasta te agită foarte tare. Cauți soluții care să te scoată din impas, potrivit horoscop 20 Aprilie 2019.

Poți apela cu încredere la un prieten, pentru un împrumut. Te vei gândi să îți mai iei un job, ca să lucrezi de acasă. Gândește-te bine dacă vei putea face față, dacă te va scoate cu adevărat din problemă sau vei avea parte de și mai multă bătaie de cap. Astrele îți recomandă să îți păstrezi calmul și un dram de speranță, căci va fi bine… la final totul se aranjează perfect.

Este posibil ca nativii zodiei Gemeni să se simtă copleșiți de lucruri aparent nesemnificative, ceea ce îi poate deruta și le poate schimba cu totul planul pentru această zi, potrivit horoscop 20 Aprilie 2019. Este important ca acești nativi ai zodiacului să își păstreze calmul pentru a reuși să treacă cu bine peste această zi.

Horoscop 20 Aprilie 2019 Rac

Vei avea nevoie de toată stăpânirea de sine pentru a putea face față situațiilor dificile. Când vin, vin toate odată, dar calmul, adevărul și dovezile te vor ajuta să elucidezi mistere pentru care ești privit cu sprânceana foarte ridicată, potrivit horoscop 20 Aprilie 2019. Nimeni nu are curajul să te susțină, deși mulți știu adevărul pe care-l susții în fața tuturor fără pic de teamă. Fii fără grijă, căci foarte repede se va uita incidentul – toți angajații din firmă au prea multă treabă pentru a putea să piardă timpul șoșotind pe la colțuri. Va veni și ziua în care toți vă veți bucura pentru realizările și premiile pe care le veți obține.

Există posibilitatea ca nativii zodiei Rac să se simtă indispuși în prima jumătate a zilei, însă după ce vor avea o discuție cu o persoană apropiată din anturajul lor, se vor simți mult mai bine și plini de energie putând să rezolve orice activitate pe care o au de realizat, potrivit horoscop 20 Aprilie 2019.

Vezi cele mai tari momente din emisiunile tale preferate Kanal D

Horoscop 20 Aprilie 2019 Leu

Există posibilitatea ca tu să rămâi singur într-o situație în care îți ridică serioase semne de întrebare, potrivit horoscop 20 Aprilie 2019. Niște cuvinte negândite, interpretate greșit, vor duce totul în extrema cealaltă: vei trage anumite concluzii în pripă, vei suferi din cauza dezamăgirii. Totuși, îți sugerăm să renunți la tot ce zici că e „foarte sigur”. Graba strică totul, așa că rămâi liniștit și lucrurile se vor așeza fără ca tu să te dai peste cap! Durere și confuzie există și de cealaltă parte, iar acum doar liniștea și tăcerea pot calma spiritele. Dacă ești convins de ceea ce simți, dar și de ceea ce simte pentru tine, îți recomandăm să te deconectezi de toată grija și să îți ocupi timpul cu activități recreative, potrivit horoscop 20 Aprilie 2019.

Nativii zodiei Leu vor avea prima parte a zilei foarte agitată și vor fi nevoiți să anuleze planurile pe care și le făcuseră cu o seară înainte. Acești nativi vor avea de analizat foarte multe oportunități pe parcursul acestei zile.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

citeste continuarea pe yve.ro