Horoscop 2015: Afla cum vei sta cu banii anul viitor! Uite ce ti-au pregatit astrele!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 05:34

Trebuie sa vezi ce ti-au pregatit astrele in 2015 din punct de vedere financiar. Iata despre ce este vorba!

BERBEC

Sub marele trigon de Foc alcatuit de Uranus, aflat in Berbec, Jupiter (in Leu) si Saturn (in Sagetator), prima jumatate a anului 2015 este favorabila dezvoltarii, innoirii si schimbarilor planificate.

Initiativele Berbecilor au in primul rand un vant prielnic in panze, care le mana catre proiecte ample si sufla asupra lor pulberea aurie a sansei; in al doilea rand, se bucura de o carmuire inteleapta si ancore bune, care le dau profunzime si durabilitate.



Cele mai dinamice luni din 2015 sunt februarie, martie si aprilie, in care poti face salturi mari, dar in care poti si sa gresesti daca nu-ti stapanesti graba si emotiile, sau poti sa intalnesti situatii urgente sau critice.

Tot pentru prima jumatate a anului 2015 sunt semne bune si in ceea ce priveste banii. Apare o relaxare binevenita, dupa o lunga perioada de limitari sau de obligatii mai mari decat de obicei.


In intervalul iunie-septembrie 2015 pot sa reapara unele apasari financiare, apoi situatia se relaxeaza din nou.

Si in partea a doua a anului vei avea succes profesional: in iulie si in prima decada a lui august 2015 cu sprijinul trigonului Jupiter-Uranus, iar apoi cu sprijinul lui Jupiter, care pe 11 august 2015 intra in casa muncii Berbecului, unde va sta pana in septembrie 2016.

Jupiter este supranumit Marele Benefic, iar prezenta lui in casa muncii Berbecului aduce o mare putere de munca, mult entuziasm, oportunitati, conditii de lucru mai bune, posibilitatea de a avansa, eventual
de a gasi un job mai bun sau un al doilea job, precum si o plata mai generoasa pentru eforturile tale.


TAUR

Cariera Taurilor trece in 2015 printr-un proces de reconsiderare a prioritatilor sau de reevaluare a unor proiecte mai vechi.

Ciclurile retrogradarii lui Mercur se produc in casele vocationale ale Taurului: casa pozitiei si a renumelui, casa muncii si una dintre casele banilor.


Pe langa faptul ca este stapanul acestei case a banilor Taurului, Mercur este legat de intelect, informatie, comunicare, documente, negocieri, calcule, drumuri, schimburi (inclusiv comerciale). Prin urmare, profesia si banii Taurilor vor avea in mod strans de-a face cu aceste domenii.

Se recomanda multa atentie in luarea deciziilor, mai ales in perioadele 5 ianuarie- 13 martie, 1 mai- 8 iulie si 27 august- 2 noiembrie 2015.


Stapanul casei carierei Taurului, Saturn, intra in cealalta casa a banilor Taurului, unde va sta intre 23 decembrie 2014 si 20 decembrie 2017, cu o mica exceptie in vara lui 2015, cand se va intoarce in casa relatiilor Taurului, spre a definitiva anumite lucruri legate de asocieri, colaborari sau interactiunea dintre cuplu si profesie (15 iunie- 18 septembrie 2015).

De acum inainte, Saturn va avea mult timp de-a face cu finantele Taurului, mai ales in ceea ce priveste afacerile, investitiile, imprumuturile, recuperarile, mostenirile, patrimoniul conjugal si partajele, precum si in ceea ce priveste interactiunile cu bancile
si alte institutii financiare.

Saturn nu este o planeta comoda si-ti poate aduce anumite frustrari si restrictii in anii ce vin. Dar Saturn este un mare maestru al organizarii si al strategiilor financiare si-i poate ajuta pe cei intelepti si rabdatori sa cladeasca averi durabile.

GEMENI

Cu Neptun in casa carierei Gemenilor, lipsit de ancora saturniana, este necesar sa faci eforturi pentru a te focaliza asupra obiectivelor si a-ti pastra realismul. Asadar, daca vrei sa ai succes in 2015, trebuie sa pedalezi pe strategie si organizare.

Plecat din casa muncii Gemenilor, Saturn ajunge in casa relatiilor Gemenilor, punandu-ti sub lupa raporturile cu asociatii, colaboratorii, concurenta sau adversarii.

In prima parte a anului 2015, sprijinit de Jupiter si Uranus, Saturn poate sa-ti scoata in cale oameni seriosi, cu care sa formezi o echipa destoinica si performanta, sau sa-ti aduca contracte cu organisme oficiale sau cu firme vechi, cu traditie.

Incepand din august 2015, insa, trebuie sa fii mai atent(a) fiindca asocierile si parteneriatele Gemenilor intra intr-o perioada confuza si nu este exclus sa te inseli sau sa ai unele dezamagiri.

In ceea ce priveste sansa profesionala a Gemenilor, in prima parte a anului 2015 sunt favorizate activitatile care pun la bataie mintea, indemanarea si comunicarea, si ai sanse de reusita la interviuri, examene, discursuri, negocieri. Inveti lucruri noi, afli informatii pretioase.

Partea a doua a anului 2015, cu putina atentie, ar putea fi profitabila pentru Gemeni in domenii ca imobiliarele, agricultura si exploatarea resurselor, dar si in afacerile cu bunuri de folosinta indelungata sau cu antichitati.

Financiar, primul semestru din 2015 este mai generos cu Gemenii decat partea a doua a anului. Banii trebuie gestionati cu atentie. Citeste continuarea pe kfetele.ro

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.