Horoscop 2019 - Incepe anul schimbărilor radicale! O zodie ramane singura, alta isi implineste destinul!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 ian 2019, 15:37

Anul 2019 aduce schimbări importante pentru majoritatea semnelor zodiacale.

Dacă unii se vor bucura de îmbunătăţiri pe plan profesional, alţii vor descoperi ce este norocul pe plan sentimental. Cu toate acestea, astrele nu vor influenţa prea mult relaţiile sociale, în schimb acestea depind de modul în care nativii îşi gestionează emoţiile şi de cât de dispuşi sunt să cunoască oameni noi.

Află cum va fi anul 2019 în ceea ce priveşte dragostea, cariera, sănătatea şi familia:

 

BERBEC

Dragoste

Berbecii o să aibă parte de multe schimbări în ceea ce priveşte dragostea. Astfel, aceştia sunt nevoiţi să lucreze mai mult la consolidarea vieţii de cuplu şi trebuie să înveţe să aibă mai multă încredere în partenerul de cuplu. În a doua jumătate a anului 2019, Berbecii reuşesc să-şi dezvolte abilităţile de comunicare, iar cu această realizare vine şi rezolvarea mai multor probleme din viaţa de cuplu.

Dacă nu eşti într-o relaţie, anul 2019 vine cu noroc, astfel încât poţi să-ţi găseşti sufletul pereche fără să fie nevoie să cauţi. 

 

Bani şi carieră

Pe acest plan, anul 2019 va fi unul cu adevărat agitat şi vei avea deseori tendinţa de a lucra fără pauză, pentru a putea să-ţi atingi obiectivele privind cariera. Nu trebuie să renunţi la aspiraţii, însă nici să te extenuezi, cu atât mai mult cu cât anul 2019 aduce mai multe oportunităţi decât precedentul.

Pe de altă parte, orgoliul te va încurca de multe ori la locul de muncă, astfel încât anul viitor se arată a fi presărat cu tot felul de conflicte minore. Dacă lucrezi mai mult la a-i asculta pe cei din jurul tău, evoluţia ta la locul de muncă va fi mult mai rapidă. 

 

Sănătate

Nu se anunţă schimbări majore faţă de anul precedent.

Exceptând momentele în care extenuarea îşi va spune cuvântul, starea ta de sănătatea va fi una bună. În plus, a doua jumătate a anului 2019 vine cu multă energie şi cu o stare generală de bine, astfel încât starea psihică devine din ce în ce mai bună. Pentru a evita orice problemă de sănătate, este recomandat să apelezi la un regim alimentar mai sănătos decât cel din anul 2018. De asemenea, sportul te va ajuta să-ţi menţii sănătatea la cote înalte. 

 

Familie

Precum în anul precedent, nu prea găseşti timpul necesar pentru a petrece timp cu familia, iar de aici vor începe şi conflicte şi tensiuni cu cei dragi. Este recomandat să îţi faci un program, pentru a putea să oferi atenţie tuturor celor care au nevoie de ea şi care, de altfel, o merită. Cea de-a doua jumătate a anului se anunţă a fi una benefică pentru călătorii, aşa că ar fi o idee bună să optezi şi pentru una în familie. 

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.