HOROSCOP 21 august: Mercur iese din retrograd, doua zodii isi schimba radical viata astazi! Cine incaseaza o suma uriasa de bani

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 21 aug 2018, 10:10

HOROSCOP 21 august: Mercur si-a terminat parcursul in retrograd iar valul de ghinioane care s-a revarsat asupra zodiilor dispare.

Doua zodii vor fi extrem de norocoase si vor intra in posesia unei sume uriase de bani, care le va schimba radical viata. Iata cine sunt norocosii zilei:

HOROSCOP 21 august: Rac

Racii ies dintr-o perioada extrem de neagra, marcata de incertitudine si nelinisti la locul de munca. Din fericire lucrurile se rezolva iar luminita de la capatul tunelului incepe sa se vada.

Schimbarea incepe astazi, cand racii intra in posesia unei sume uriase de bani! Fie primesc o suma consistenta sub forma de prima, fie intra in posesia unei mosteniri.

HOROSCOP 21 august: Sagetator

Sagetatorii au muncit extrem de mult in ultima perioada, iar oboseala si-a pus amprenta asupra lor. Rasplata vine insa astazi!

Daca au propria afacere Sagetatorii culeg roadele si semneaza un contract extrem de banos, care le va asigura linistea ani de zile.

Primesc recunoastere si la job, unde sunt promovati si castiga o marire de salariu consistenta.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.