Horoscop 22 iulie. Zodiile care pot avea necazuri mari, daca nu sunt atente la aceste aspecte

Autor: L.S.
Actualizat: 04 sep 2021, 08:40

Horoscop 22 iulie. Săptămâna începe foarte bine pentru câteva zodii, însă pentru altele situația s-ar putea complica dacă nu sunt atente la ceea ce se întâmplă în jur.

Profesorul Radu Ștefănescu prezintă, în exclusivitate pentru cititorii Capital, previziunile pentru ziua de luni. De remarcat că horoscopul prezentat de acesta este cel mai citit din mediul online, semn că analizele sale sunt foarte corecte.

Horoscop 22 iulie BERBEC

Oferi ajutor unui apropiat, rudă sau prieten, îl înveţi cum să procedeze. După cum spune vorba, îi dai undiţa, nu peştele! Eşti mereu disponibil ca să sprijini pe cineva în dificultate.

Aproape cu certitudine, la acest început de săptamana ai de facut un drum. Poate la o prietenă, poate la piaţă. Utilizează orele de lumină naturală pentru activităţile curente şi nu te deplasa după căderea întunericului. Cineva laudă un magazin ieftin. Sigur ca o sa te duci acolo! Până la urmă nu se intamplă nimic rau, dar vei verifica proverbul: la pomul laudat…

Horoscop 22 iulie TAUR

În acesastă zi de luni afacerile personale sunt, din fericire, bine aspectate. Azi poţi să dai curs cu curaj intereselor proprii, dar trebuie să fii mai optimist şi să gândeşti de bine, pozitiv. Pastreaza prieteniile de afaceri strict convenţionale si nu-ti baga partenerii de afaceri in casa. Măcar astăzi – pentru că poate ieşi cu vorbe duse cui nu trebuie! Favorurile stelelor se îndreaptă spre familie. Noile asociaţii, pe termen scurt, sunt favorizate.

Trebuie să fii conservator şi să refuzi ceea ce nu este conform vederilor tale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 22 iulie GEMENI

Ai parte de o atmosferă plăcută, chiar blândă, atât la serviciu cât şi acasă. Profită de bunătatea stelelor, dar fără să exagerezi. De exemplu, evită excesul de dulciuri şi îngheţată! Pune-ti problemele personale într-o prioritate si ordine fireasca si planifica astfel lucrurile incat sa-ti satisfaca filosofia ta despre viata. Sigur, dacă ai o astfel de filosofie. Şi o veste bună: amorul este bine aspectat! Nu da curs propunerilor extravagante, mai ales în a doua parte a zilei, sau care pur si simplu nu-ti plac, odihneşte-te şi relaxează-te.

O carte bună, sau un film interesant pot crea un climat confortabil.

Horoscop 22 iulie RAC

Domeniul profesional este pozitiv influenţat, la fel şi carisma proprie a nativilor din zodie. Lăsă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni în niciun fel. Dar, trebuie să fii diplomat și zâmbitor cu cei dragi! A doua parte a zile este si mai convingatoare in presupunerile tale.

Rămâne doar să spui: am zis eu! Evită astăzi discuţiile seriose şi strategice cu femeile, de orice sex ai fi. Cu un compliment bine plasat poţi schimba cursul discuţiei. Seara relaxantă – de câta vreme nu ai mai fost la o terasă? Dacă spui „de ieri” înseamnă că eşti bine orientat!

Horoscop 22 iulie LEU

Zi bună cooperării, lucrului în echipă. Trebuie, numai, să te concentrezi, ai o mare putere de focalizare, însă pe termen scurt! Lasă comentariile pe altă dată, acum vezi ce este de făcut! Hai să vorbim un pic despre sănătatea ta. Fara sa avertizeze, variaţiile de temperatură, umiditate şi presiune (împreună cu mereu prezenta gravitaţia) îmbătrânesc organismul şi fragilizează neacceptabil sistemul circulatoriu. Atenţie, deci! Se stie ca Leii, statistic vorbind, au probleme cu inima si cu sistemul circulatoriu. Nu ar fi o idee rea sa-ti faci ceva analize, aşa, pentru confortul tau spiritual, dar fără să îmbogăţeşti mai mult “mafia în halate albe”!

citeste continuarea pe capital.ro

Citeste si: Viorica Dancila, umilita in plina strada! Ce i s-a intamplat, zeci de persoane au vazut totul

Citeste si: A inceput razboiul! Roxana, mesaj pentru concurentii din sezonul 2 "Puterea Dragostei": "Aloo astia din sezonul 2..."

Citeste si: Prima reactie a Biancai dupa socul eliminarii de la "Puterea Dragostei"- i-a anuntat pe fani:"... am inteles tot!"