Horoscop 22 martie 2020. Zodia care trebuie sa fie atenta la sanatate

Autor: L.S.
Actualizat: 20 mar 2022, 00:00

Horoscopul zilei de duminica, 22 martie, iti arata ce ti-au rezervat astrele in functie de zodie.

Horoscop 22 martie 2020. Zodia Berbec

Sufletul tau isi cere dreptul la liniste, la armonie, la afectiune, ba chiar la rasfat. De aceea recomandarea astrelor pentru astazi este sa lasi totul deoparte, sarcinile din agenda ta, responsabilitatile de serviciu si sa te focusezi pe activitati care te ajuta sa te echilibrezi emotional si mental.

Horoscop 22 martie 2020. Zodia Taur

Semnul tau zodiacal se afla in sfera spiritualitatii, iar astazi te vei baza pe intuitia si principiile tale.

Anumite evenimente din ultima perioada te-au epuizat sau chiar te-au suparat, iar astazi vei lua decizia de a merge mai departe, de a ierta, de a trece de acele limite emotionale.

Citeste si: Horoscop saptamana 23-29 martie 2020. Energii noi, idei noi si schimbari importante pentru zodii

Citeste si: Horoscop sanatate 2020. Zodiile care scapa de problemele de sanatate mai vechi

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 22 martie 2020. Zodia Gemeni

Semnul tau zodiacal se afla in sectorul afacerilor externe. Nu-ti pierde nici speranta, nici increderea si nu mai cauta garantii, pentru ca nu exista – acesta este indemnul astrelor pentru tine in aceasta zi. Nu-ti abandona nici obiectivul, mergi mai departe, dar fii si ceva mai flexibil, iar lucrurile se vor aranja de la sine.

Horoscop 22 martie 2020. Zodia Rac

Astazi vei dori sa arati lumii ce ai realizat pana acum, iar acest lucru este pentru ca semnul tau zodiacal se afla in sfera imaginii publice. Doresti sa fii remunerat, laudat, apreciat, ba chiar aplaudat pentru eforturile depuse.

Horoscop 22 martie 2020. Zodia Leu

Simti ca e momentul pentru a face bilantul, pentru a trasa o linie clarasi pentru a analiza bine nivelul la care ai ajuns, punctul in care esti in prezent.

Fii recunoscator pentru tot ce ai contruit pana in prezent si ramai pozitiv atunci cand este vorba de a astepta roadele din viitor, te indeamna astrele.

citeste mai mult pe superbebe.ro

Citeste si: Horoscop aprilie 2020. Speranta isi face loc in inimile tuturor. Zodiile favorizate de astre

Citeste si: Horoscop 2020: Ce bijuterii ți se potrivesc în funcție de zodie

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.