Horoscop 22 martie profesor Radu Stefanescu. Zodia care primeste o propunere interesantă de la cineva din trecut. Sfat: Analizează cu atenţie și nu te grăbi

Autor: L.S.
Actualizat: 09 sep 2020, 11:20

Horoscop 22 martie 2019. Profesorul Radu Ștefănescu îi sfătuiește pe acești nativi să evite împrumuturile de bani.

Este o perioadă în care stau foarte bine cu sănătatea, dar nu și cu norocul. Iată ce zi va avea fiecare zodie în parte: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop 22 martie profesor Radu Stefanescu.

BERBEC Trebuie să arbitrezi unele conflicte, neînţelegeri, între cei din jurul tău. Lumea se bazează pe tine, pe cinstea şi pe spiritul tău drept.

Zi de austeritate, încearcă să nu cheltuieşti. Totuşi căldura relaţiilor umane şi spiritul viu şi drept al zodiei te apără să intri pe curs de coliziune cu vreun coleg, sau şef. Moderaţie în relaţiile cu semnele de pământ. Seară relativ liniştită chiar dacă Marte, protectorul tău, este în zodia vecină, nu a ta!

Horoscop 22 martie profesor Radu Stefanescu.

TAUR Cu o conjunctură favorabilă poţi să-ţi pui la punct unele situaţii, fie la serviciu, fie acasă.

Astăzi trebuie să dai dovada de discreţie, diplomaţie şi continuitate, ca să ai ultimul cuvânt. Calmul, diplomaţia şi o anumită încetineală majestuoasă te prind bine. Sigur, în lumea asta nebună care nu mai ţine seama de ritmurile naturale, trebuie să te repezi şi tu. Dar, mai rar!

Citeste si: HOROSCOP 25-31 martie. Zodiac chinezesc. Săptămână excelentă pentru șobolani, Tigrii muncesc din greu

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 22 martie profesor Radu Stefanescu.

GEMENI Inţelegerile trecute trebuie mereu reînoite, atat in afaceri cât şi in dragoste, lumea mai uită! Astăzi nu prea ai ţinere de minte în relaţiile sentimentale, vezi să nu faci încurcături! Ziua este favorabilă unor proiecte sau afaceri noi, dar numai după un bilanţ adevărat, mai ales în faţa oglinzii. Arăţi bine – o duci bine! Pe plan sentimental eşti foarte confuz în discurs, dai explicaţii neserioase, evident false şi te simţi ridicol.

Citeste si: Horoscop 2019. 4 zodii victorioase. Vor avea reusite pe toate planurile

Horoscop 22 martie profesor Radu Stefanescu.

RAC Relaţiile cu persoanele născute în semne de aer şi foc sunt azi armonioase şi plăcute. O atitudine solidară şi neutră de genul „toţi o să avem de câştigat” este recomandabilă în această zi. Nu-i copleşi pe cei din jur, nu-ţi impune astăzi părerile chiar dacă ai dreptate.

Dar dreptatea este aşa de relativă! Mai lăsă-i şi pe alţii să aibă dreptate, aşa, pentru frumuseţea jocului.

Citeste si: Horoscop PRIMAVARA 2019: Ce ELEMENT este zodia ta – AER, FOC, PAMANT sau APA? Iata ce aduc cele 3 luni de primavara pentru elementul tau!

Horoscop 22 martie profesor Radu Stefanescu.

LEU Nu pierde timpul. Eşti bine-dispus şi ai putere de muncă, dar te apasă grijile pentru serviciu.

Ce va fi, va fi, nu trebuie să-ţi faci griji de pe acum! Evită împrumuturile de bani, nu juca la jocurile de noroc, treci pe strada cealaltă când vezi un cazino sau un birou de pariuri – în această perioadă eşti sănătos dar nu şi norocos. Fă-ţi o cafea sau un ceai, stai puţin şi reflectează, nu tot ce se întâmplă este sub controlul sau influenţa ta. De fapt poţi determina foarte puţine lucruri…

citeste continuarea pe capital.ro

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.