HOROSCOP 23 august: care sunt zodiile care vor avea o toamna extrem de grea! Urmeaza cea mai neagra perioada din ultimii 10 ani

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 23 aug 2018, 10:03

Horoscopul zilei de 23 august aduce informatii noi despre ceea ce pregatesc astrele pentru toamna care urmeaza sa vina.

Vestile sunt extrem de proaste pentru doua zodii, care vor avea cea mai neagra perioada din ultimii 10 ani. Uite cine sunt ghinionistii horoscopului:

HOROSCOP 23 august- Balanta

Balantele isi pierd echilibrul in aceasta toamna, si din pacate talerul se inclina spre partea negativa.

Tot ce au construit pe parcursul verii pare ca se naruie iar presiunea de pe umerii lor ajunge sa fie atat de mare incat sunt la un pas de colaps total.

Trebuie sa invete sa tina capul sus si sa accepte ajutorul celor din jurul lor. Doar asa vor reusi sa treaca peste aceasta perioada dificila.

HOROSCOP 23 august- Varsator

Varsatorii o vor duce bine pe plan profesional si financiar, dar sanatatea le va fi serios zdruncinata in aceasta toamna.

Fie afla ca sufera de o boala grava de ceva vreme, fie se imbolnavesc serios din cauza programului excesiv de incarcat.

Vestile nu vor fi deloc bune, varsatorii se sperie serios, se tem chiar pentru viata lor, motiv pentru care vor lua o pauza.

Urmeaza o perioada dificila, dar spre sfarsitul toamnei vor reusi sa iasa din necaz.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.