Horoscop 24 decembrie 2019. Zodia careia i se dezvaluie un adevar revelator

Autor: L.S.
Actualizat: 27 nov 2020, 19:25

Horoscopul zilei de 24 decembrie iti arata ce ti-ai rezervat astrele in functie de zodie.

Horoscop 24 decembrie 2019. Zodia Berbec

Asculta-ti vocea interioara, fii echilibrat si evita sa pui la indoiala chiar totul. Cel putin, nu astazi, pentru ca azi asteptarile celorlalti vor fi sa vada in tine o persoana mai maleabila, mai zambitoare. Iar daca iti propui, chiar poti fi asa, te asigura astrele.

Horoscop 24 decembrie 2019. Zodia Taur

Cuvantul pe care ar fi bine sa te bazezi astazi este diplomatie.

Alege-ti cuvintele astazi cu multa grija, daca nu-ti doresti sa starnesti nemultumiri, in special in ceea ce priveste sectorul afacerilor externe. Iti plac victoriile, dar nu-ti doresti un castig chiar cu orice pret, nu-i asa?

Citeste si: Horoscop 2020. Trei zodii cu suflet de aur

Citeste si: Horoscop de Revelion. Zodia careia i se va indeplini dorinta din noaptea de Anul Nou

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 24 decembrie 2019. Zodia Gemeni

Astazi este mai putin despre conventional, traditional, rutina etc, din contra, iti doresti ca lucrurile sa decurga diferit, altfel, iar aceste energii si tendinte sunt probabil din cauza faptului ca semnult au zodiacal se afla in sfera transformarilor, sfarsiturilor, incheierilor, te atentioneaza astrele. Care sunt capitolele care se termina sau care au nevoie de multe imbunatatiri?

Horoscop 24 decembrie 2019. Zodia Rac

Vei avea astazi senzatia ca orice vei intreprinde va fi vorba despre un test, despre o verificare. Iar cel mai important aspect in tot acest presupus examen este comunicarea. De aceea sfatul astrelor pentru astazi este sa ai grija ce si cum spui si deloc de neglijat este si cui ii spui.

Horoscop 24 decembrie 2019. Zodia Leu

Care sunt lucrurile care iti bucura inima? Dar activitatile care iti lumineaza sufletul? Dupa ce ai descoperit care sunt acestea, inconjoara-te de oameni dragi si da-i frau liber imaginatiei, te indeamna astrele.

Pentru ca tot ce vei face astazi este despre iubire.

citeste mai mult pe superbebe.ro

Citeste si: Horoscop 2020. Prosperitate si noroc pentru 4 zodii. E cel mai bun an al lor

Citeste si: Horoscop dragoste 2020. Zodiile care isi vor gasi sufletul pereche

 

Taguri: