HOROSCOP 25 martie. Zodia careia ziua ii aduce pasiune, declaratii de dragoste, calatorii

Author: L.S.
Actualizat: 15 nov 2020, 10:05

Horoscop 25 martie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP 25 martie 2019: O posibilă invitație în oraș se întrevede sau aflarea unor noi știri. Problemele zilnice trebuie lăsate acasă, buna dispoziție trebuie menținută.... Află ce rezervă astrele!

HOROSCOP 25 martie. Zodia Berbec

Se vede că nu cedezi cu ușurință în fața altora, însă această atitudine nu trebuie dusă la extrem. Deși consideri că ești demn de apreciat, un sentiment de mândrie te poate cuprinde și riști ca superiorii să te considere indisciplinat.

Se recomandă mai multă maleabilitate și diplomație.

Citeste si: Horoscop Urania pentru saptamana 23-29 martie 2019. Trei zodii vor plati pentru greselile din trecut! Viata acestor nativi se va schimba radical!

HOROSCOP 25 martie. Zodia Taur

Dacă îți cauți un nou loc de muncă, acesta poate veni, numai că aduce la pachet unele responsabilități în plus față de ceea ce făceai până acum.

Totuși ar trebui să iei în calcul faptul că partea financiară le va compensa. Prin urmare, dacă ești pregătit în domeniu ar fi bine să încerci să profiți de oportunitate.

Citeste si: HOROSCOP MINERVA pentru toată primavara. O zodie renaste din propria cenusa, alta apeleaza la solutii extreme!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

HOROSCOP 25 martie. Zodia Gemeni

Ai parte de creativitate, intuiția funcționează la cote maxime. Dacă ai planificată o întâlnire de afaceri, vei avea parte de succes. Pe de altă parte, astrele vin să activeze în această zi stări, sentimente, situații favorabile pentru a întâlni persoane noi, pentru a cere în căsătorie partenera într-un mod romantic și ingenios.

Citeste si: HOROSCOP 25-31 martie. Zodiac chinezesc. Săptămână excelentă pentru șobolani, Tigrii muncesc din greu

HOROSCOP 25 martie. Zodia Rac

Îți îmbunătățești reputația prin generozitatea de care dai dovadă. Tot ceea ce este posibil că vei avea parte de o surpriză plăcută din partea unui prieten sau în cadrul unui eveniment, a unei petreceri. Sentimental, poți să fii protagonistul unor minuni, relația de dragoste va înregistra un progres.

Vezi KanalD in direct

HOROSCOP 25 martie. Zodia Leu

Se pare că o nouă viziune îți va schimba tiparele după care te ghidezi în relația sentimentală. Astrele aduc pasiune,declarații de dragoste, călătorii alături de persoana iubită, vestea de a aduce pe lume un copil.

citeste continuarea pe zodiacool.ro

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?