Horoscop, 26 august. Astrele sunt de partea ta, iar evenimentele favorabile pot sa-ti aduca avantaje: profita!

Autor: L.S.
Actualizat: 14 nov 2020, 15:30

Horoscop, 26 august. Această zodie are nevoie să ceară ajutor și să nu aştepte să intre în criză de timp.

Profesorul Radu Ștefănescu vine cu vești mai puțin bune pentru majoritatea nativilor.

Horoscop, 26 august BERBEC

O zi plină de evenimente, de trăiri, de energie emoţională – pentru tine. Profită, rezolvând problemele urgente, dar şi făcând puţină mişcare. Domeniul sentimental e favorizat de conjunctură.

Veştile neplăcute intră pe fereastră, spune o vorbă din Orient. Analizează cu atenţie, probabil că nu te interesează, pentru că nu tot ce zboară se mănâncă, spune o vorbă de pe la noi.

Cu toate că oboseala cronică te-a ajuns din urmă, continuă cu dinamism, dispui de o mare rezervă de „încăpăţânare”. O zi favorabilă, în special pentru activităţile de rutină.

Horoscop, 26 august TAUR

Astăzi este ziua potrivită să te ocupi de consolidarea relaţiilor sociale cu colegii, cu cei de la serviciu.Trebuie sa sprijini, să ajuţi, pe cineva şi acest lucru este bine cotat de cei din jur! Configuraţia astrologică te avantajează în folosirea iscusită a unor veşti sau informaţii.

Atenţie la presă şi la reţelele de socializare, poţi avea unele date de excepţie. Nu le pierde! Dimineaţa trebuie să te ocupi de problemele altora. Totuşi, ai o informaţie pe care o aşteptai de mai mult timp şi care te avantajează. Seară plăcută, poate la un film nou, poate la o terasă. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop, 26 august GEMENI

O zi de luni, de început de săptămână, care pare bună şi relaxantă pentru tine. Iţi prieşte orice discuţie cu cei din jurul tău şi faci planuri pentru viitor. Prietenii te ajuta azi chiar fără să insişti, să-i baţi la cap! Dacă depinde de tine, amână tot ceea ce este important şi mai ales dacă este în legătură cu planurile tale de viitor.

Planuri pot să faci! Dă curs şi rezolvă problemele urgente, minore. Este o perioadă favorabilă celor din zodie care caută un loc de muncă nou, sau doresc o situaţie profesională mai bună. Perioada iti este favorabilă, in general. Ziua de astăzi face să-ti crească energia, ceea ce se traduce printr-un mare volum al activităţilor făcute cu entuziasm. Încep să se profileze avantajele şi succesele eforturilor susţinute din ultima perioadă de timp.

Horoscop, 26 august RAC

Încearcă să nu cedezi impulsurilor tale de moment. Fii calm şi zâmbitor, astăzi cineva drag are nevoie să îl pui pe primul plan şi să îi dai cel mai bun sfat cu putinţă în situaţia dată. Ai oarecare nesiguranţă, astăzi, neaşteptată şi nerecomandabilă. Trebuie să treci repede peste starea aceasta, dar este de înţeles, vremurile sunt aspre şi trebuie neapărat să prevalezi.

Supravegheză-ţi regimul alimentar, mai ales dacă ai plecat deja, pe undeva şi eşti în călătorie. Radio Erevan este întrebat: călătorie este şi drumul până la serviciu? Răspuns: depinde dacă te duci sau te întorci! Se ştie că nu te fereşti de mâncărurile exotice, dar măcar întreabă din ce sunt făcute… Ai un program aglomerat, cu multe de făcut, dar astazi este bine sa vorbeşti mult fără să spui mare lucru şi să nu iei decizii importante.

Horoscop, 26 august LEU

Astăzi eşti de un umor schimbător, natura ta generoasă şi naivă îţi poate juca o festă. Fii atent la ceea ce se spune şi mai ales la ceea ce nu se spune! O zi cam dubioasă, paroles, mon cher! Conjunctura astrologică îţi este, totuşi, favorabilă, în special în ceea ce priveşte noile idei, noile proiecte, noile căi de urmat. Trebuie doar să îndrăzneşti, norocul ajută pe cei curajoşi! O zi care se anunţă obişnuită, dacă nu te-ar nelinişti veştile rele din presă. Vezi-ţi de treburile tale, de familia ta, de programul tău şi gândeşte bine, în interesul tău. Binele la bine trage!

citeste continuarea pe capital.ro

Citeste si: Simina si Alex Zanoaga, distractie maxima in club! Iata cum au fost surprinsi cei doi indragostiti alaturi de Raju, fostul concurent de la "Puterea dragostei"!

Citeste si: Raju, fostul concurent de la "Puterea dragostei", detine un bolid rosu uluitor! Iata cu ce model de masina se mandreste tanarul cu alura exotica!

Citeste si: Idei cu stil, cu Elena, câştigătoarea de la "Bravo, ai stil!"! Cum alegem pălăria potrivită?

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.