Horoscop 26 decembrie 2019. Zodia care are nevoie de o pauza: fara odihna nu vei reusi sa iti duci planurile la bun sfarsit

Autor: L.S.
Actualizat: 26 dec 2019, 08:51

Horoscopul zilei de 26 decembrie 2019 iti arata ce ti-au rezervat astrele in functie de zodie.

Horoscop 26 decembrie 2019. Zodia Berbec

Esti in cautarea acelui sentiment de apartenenta, de aceea astazi vei fi mai preocupat ca niciodata de casa, de lucrurile care te inconjoara, iar aceste nevoi se datoreaza faptului ca semnul tau zodiacal se afla in sfera caminului.

Horoscop 26 decembrie 2019. Zodia Taur

Cuvintele cheie pentru aceasta zi: flexibilitate, schimbare, innoire, transformare, iar sfatul astrelor este sa iesi in public si sa-ti exprimi parerile.

De asemenea, sunt favorizate toate lucrurile ce tin de comunicare, studiu, informatie, cunoastere.

Citeste si: Horoscop 2020. Prosperitate si noroc pentru 4 zodii. E cel mai bun an al lor

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: HOROSCOP. Semne zodiacale care cred în teoria conspirației

Horoscop 26 decembrie 2019. Zodia Gemeni

O zi care iti aduce cateva schimbari si unele provocari. Semnul tau zodiacal se afla in sfera misterelor si secretelor, iar sfatul astrelor este sa cauti raspunsurile si metodele care te-ar ajuta sa gasesti raspunsurile.

Horoscop 26 decembrie 2019. Zodia Rac

Esti dornic de liniste si de odihna, de aceea astazi ar trebui sa te gandesti la cum sa scapi de agitatia acestei zile. Cel mai indicat ar fi sa incepi cu confortul adus de propria locuinta, abia apoi sa cauti activitati care sa te distreze, sugereaza astrele.

Horoscop 26 decembrie 2019. Zodia Leu

Semnul tau zodiacal se afla in sfera afacerilor externe, de aceea cuvintele acestei zile vor tine de: conferinte, seminarii, deplasari, afaceri, intalniri, conversatii.

S-ar putea sa te gandesti sa pornesti o afacere noua, sa te apuci de un alt proiect sau sa-ti mai asumi cateva responsabilitati.

citeste mai mult pe s uperbebe.ro

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.