Horoscop 27 februarie 2020. Zodia care astazi trece prin momente dificile

Autor: L.S.
Actualizat: 27 feb 2020, 08:30

Horoscop 27 februarie. Ziua de astăzi va fi o zi extrem de dificilă pentru o zodie.

Horoscop 27 februarie 2020. Zodia BERBEC

Trebuie să faci schimbările necesare în spaţiul tău vital, pentru ca să-ţi îmbunătăţeşti calitatea vieţii tale. Fără eforturi, fără bani mulţi, dar respectând afinităţile tale selective! Totuşi, nu trebuie să dai dovadă de mai multă încăpăţânare decât de obicei. Nu te implica în domeniul financiar. Banii vin și se duc, tu trebuie să-i câștigi onorabul și cinstit, așa te simți bine.

Horoscop 27 februarie 2020. Zodia TAUR

Cineva se încrede în tine, nu îi da speranţe deşarte. Stabileşte exact ceea ce este în puterea ta şi ţine-te de promisiunile făcute. Bine faci, bine găseşti! Posibile disensiuni dimineaţa, care pot fi evitate prin amânarea unor întâlniri de afaceri, sau vizite pe la bănci. Dacă nu vrei să ieşi în oraş, poţi folosi prilejul ca să petreci o seară foarte plăcută în familie, în douo sau cu prietenii, la o cină veselă şi nu prea scumpă.

Citeste si: Horoscop RUNE martie 2020 pentru toate zodiile. Ce mesaj primesti de la pietrele mistice

Citeste si: Horoscop chinezesc martie 2020. Urmeaza schimbari majore pentru mai multe zodii

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 27 februarie 2020. Zodia GEMENI

Anumite activităţi, pe care trebuie să le termini, ţi se par plicticoase şi inutile. Poate aşa este, dar nimeni nu îţi cere părerea, finalizează lucrurile! Astăzi trebuie să analizezi ultimele evenimente şi să retrasezi cursul lucrurilor. Înaintea unui nou atac, înaintea unei noi ofensive, sau al unui nou proiect, forţele trebuie să se regrupeze. Se pare că ai de suferit din cauza vremii în schimbare, dar bravezi că nu-ţi pasă, dar şi din cauza unor situaţii sociale obiective.

Horoscop 27 februarie 2020. Zodia RAC

Astăzi ai părerea că toată lumea are ceva de împărţit cu tine. Zâmbeşte şi caută un loc drăguţ, cu căldurică, aer condiţionat şi net pe gratis! Realitatea de azi este cam vulgara, oamenii cam rudimentari, aşa că trebuie sa dai dovada de exigenţă în alegerea anturajului, mai ales cu cine ieşi în oraş în seara asta. Totuşi, prietenii te ajută, familia te sprijină, totul pare bun şi avantajat de stele.

Horoscop 27 februarie 2020. Zodia LEU

Astăzi reuşeşti să-ţi recapeţi tupeul de prădător, după un somn propriu marilor feline. Un Leu, dacă doarme mai puţin de 10 ore, se zice că are insomnie! Lucrurile încep să meargă spre bine. Dimineaţa este favorabilă lucrurilor şi lucrărilor profesionale importante, sau punerii lor pe un drum critic. Promovează-ţi cu hotărâre interesele personale.

citeste mai mult pe capital.ro

Citeste si: Horoscop saptamana 24 februarie – 1 martie 2020

Citeste si: Horoscop luna martie 2020: Ele sunt zodiile care se imbogatesc!

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.