Horoscop 27 iulie: doua zodii pierd totul in acest weekend! Dezastrul le cuprinde viata, cine sunt cei pedepsiti de mercur retrograd

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 iul 2018, 12:11

Horoscop 27 iulie: Mercurul retrograd face ravagii si afecteaza grav nativii din doua zodii, care vor avea un weekend de cosmar.

Iata ce spun astrele si cine vor fi cei ghinionisti:

Horoscop 27 iulie: Leu

Leii sunt in general invingatori, insa in acest weekend totul se va prabusi pentru ei. Vor primi o veste care ii va darama psihic: poate fi vorba fie de decesul unei persoane extrem de dragi, fie afla ca sufera de o boala care se trateaza extrem de greu.

Trebuie sa fie tari si sa accepte ajutorul familiei si al celor din jurul lor. Doar asa vor putea iesi din impas si se vor pune inapoi pe picioare.

Horoscop 27 iulie: Capricorn

Mercur retrograd nu ii ocoleste nici pe Capricorni. Acestia isi vor da seama astazi sau in timpul weekend-ului ca au facut o greseala enorma, care ii va costa scump si care va avea efecte pe termen lung.

Fie ca este vorba de o greseala la locul de munca, in afaceri sau pe plan personal, Capricornii vor fi distrusi de efectele ei.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.