Horoscop 28 februarie 2019. Trei zodii vor avea parte de surprize mari

Autor: Raluca Vitu

Horoscop 28 februarie 2019.

Berbec

Berbecii icnep ziua cu dreptul, cu bateriile incarcate si gata de treaba. Pot fi tentati sa-si asume riscuri mai mari decat ar fi intelept sa o faca. Cat nu se pierd cu firea si raman stapani pe ei, totul va merge conform planului.

Taur

Taurii dispun astazi de dozele necesare de optimism pentru a face fata tuturor provocarilor.

Progresele ar putea sa apara chiar in cursul zilei de astazii.

Gemeni

Responsabilitatile sunt multe si deloc usoare, dar gemenii dispun de puterea de a iesi la liman si de a obtine ce isi doresc.

Rac

Pentru raci, accentul cade pe sectorul profesional astazi, unde intalnesc tot felul de probe de indemanare si/sau li se testeaza capacitatea de a rezolva sarcini de munca destul de complexe.

Felul in care abordeaza provocarile de astazi poate avea un impact foarte puternic asupra evolutiei lor la locul de munca.

Leu

Se anunta o zi in care leii trebuie sa dea dovada de maturitate in luarea unor decizii, fie ele profesionale, de ordin financiar sau sentimental.

Fecioara

Pe plan domestic, pot interveni unele discutii in contradictoriu despre felul in care nativii fecioare inteleg astazi sa abordeze unele chestiuni de ordin gospodaresc.

Cat priveste cariera, lucrurile par sa curga firesc in directia potrivita.

Balanta

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe plan profesional, exista astazi riscul unor discutii in contradictoriu cu colegii de munca. Balantele nu trebuie sa se lase descutajate de micile incurcaturi, decalaje sau tensiuni care pot interveni in agenda zilei de astazi.

Scorpion

Le pot intra astazi in buzunar sume frumusele de pe urma unor comisioane, activitati extraprofesionale sau chiar un bonus. Per ansamblu, ii asteapta o zi fara prea mari surprize, dar este important sa nu ia decizii pripite care sa schimbe cursul sau firesc.

Sagetator

Sagetatorii se trezesc bine dispusi, cu energia la cote maxime si gata sa ia taurul de coarne. Aceasta atitudine poate fi la mare trecere pe plan social, dar si in raport cu partenerii, care se simte mai atrasi de ei ca oricand.

Capricorn

Au un tonus bun si stau bine cu moralul. Important este sa nu isi lase starea de spirit influentata de intrigile care se tes in jurul lor ori de zvonuri rautacioase.

Varsator

Se anunta o zi buna pentru a pregati terenul necesar demararii unui proiect sau consolidarii unui plan de viitor. Oricat de bine ar arata, este important sa stie ca mai au de lucrat inainte de a incepe sa faci investitii considerabile de capital.

Pesti

Abilitatile lor de comunicare si socializare sunt la cote ridicate astazi si recomandabil ar fi sa mizeze pe ele in interactiunile cu factorii de decizie de la locul de munca. Se arata riscul unor discutii mai aprinse sau sicane care se pot rasfrange asupra felului in care sunt perceputi de superiori.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.