Horoscop 28 februarie. Zodia care are probleme financiare

Autor: L.S.
Actualizat: 28 feb 2020, 08:37

Horoscop 28 februarie. Ziua de vineri va fi o zi proastă din punct de vedere financiar.

Horoscop 28 februarie. Zodia BERBEC

Astăzi eşti inspirat şi reuşeşti să te afirmi, fie că eşti într-un birou, sau într-un atelier. Lucrează în echipă, colaborează, este mai vesel, dacă nu mai eficient. Nu te supăra din nimicuri! Dacă vezi că nu te descurci, cere ajutor, nu este nicio ruşine şi te face mai uman. Nu că ai fi un extraterestru, dar uneori eşti aşa de rapid, faci multe lucruri odată, că cei din jur cred în secret că eşti vreun elf, sau spiriduş!

Horoscop 28 februarie. Zodia TAUR

Eşti avantajat de conjunctură. Cu toate că nu eşti încântat de colectiv, de randamentul tău şi ceea ce ţi se întâmplă, eforturile făcute până acum încep să-şi arate rezultatele. Continuă! Trebuie să-ţi păstrezi calmul şi să dai dovadă de umor la unele informaţii mai ciudate pe care poţi să le primeşti. Programul stabilit poate suferi modificări neaşteptate. Nu este nimic, însă, negativ.

O problemă tehnică îţi solicită expertiza şi… portofelul.

Citeste si: Horoscopul lunii martie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Citeste si: Horoscop RUNE martie 2020 pentru toate zodiile. Ce mesaj primesti de la pietrele mistice

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 28 februarie. Zodia GEMENI

Răbdarea ta s-a evaporat, vine astenia de primăvară şi patimile se dezlănţuie. Nu eşti dispus la compromisuri şi ţii până în pânzele albe la ideile tale. În acest caz trebuie să taci din gură! Toată ziua. Dar, o zi favorabilă din punct de vedere a carierei. Nu lua hotărâri în pripă, adună mai multe informaţii, mai ales în ceea ce faci, la serviciu sau unde muncești.

Lipsa de reacţie este o reacţie!

Horoscop 28 februarie. Zodia RAC

Eşti plictisit de rutină şi de încălzirea globală. Bună, nu? Nu doreşti nimic, doar vrei să fii lăsat să stai la căldurică, la propriu şi la figurat. Orice efort îţi provoacă o mare neplăcere. Astăzi trebuie să te respecţi, dacă vrei să fii respectat. Fă-ţi un program de boier. Mai ales dacă nu te vede nimeni.

Carisma ta este spre maximum, aşa că poţi avea rezultate favorabile în tot ceea ce înseamna convingere şi cucerire. Dacă nu, mai încearcă…

Horoscop 28 februarie. Zodia LEU

Domeniul sentimental este avantajat de stele, aşa că zâmbeşte şi poartă-te frumos cu colegii de serviciu, sau de unde muncești. Nu uita că generozitatea este una dintre calităţile tale! Fă-ţi ordine în lucrurile tale! Vezi ce-ţi mai trebuie.

Vezi ce nu-ţi mai trebuie. Aruncă sau vinde lucrurile care nu mai sunt folositoare, nu transforma casa în depozit! Aspecte favorabile afacerilor şi deciziilor „importante” cum ar fi: mă duc, sau vin de la piaţă! Sau: mă duc, sau vin de la serviciu!

citeste continuarea pe capital.ro

Citeste si: Horoscop saptamana 24 februarie – 1 martie 2020

Citeste si: Horoscop luna martie 2020: Ele sunt zodiile care se imbogatesc!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.