Horoscop 28 septembrie 2018: O zodie va avea o zi de vis

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 15 nov 2020, 17:15

Astrele vor favoriza astazi un semn zodiacal si ii vor oferi succes pe toate planurile.

Berbec

Ai idei si idealuri maretee, profunde. Exista sansa unor castiguri financiare nesperate ori a unor bunuri sau mosteniri.

Taur

Contracte, negocieri in afaceri, asa s-ar rezuma aceasta zi. Ai o gandire pozitiva si ai încredere in tine, motiv pentru care poti reusi.

Gemeni

Ai capacitatea de a duce la bun sfarsit mai multe sarcini deodata.

Nu este exclus sa fiti avansati la locul de munca pentru rezultatele bune.

Rac

Este un moment bun pentru sa va orientati eforturile spre creatie si imaginatie. Ascultati-va intuitia care va ajuta foarte mult.

Leu

Astazi o sa rezolvi anumite probleme familiale. Cateva neintelegeri din punct de vedere sentimental dau nastere unor dispute si confruntari.

Fecioara

În loc să te bucuri de ziua de azi, este posibil sa ai mai mult de lucru decat de obicei si sa devii irascibila din pricina suprasolicitarii.

Balanta

Ai idei excelente despre cum ss realizezi niste venituri suplimentare. Ziua de astazi este una de vis pentru tine, totul merge ca la carte pe toate planurile.

Scorpion

Configuratia astrala aduce abundenta si bogatie.

Mintea iti este inzestrata cu un mare aflux energetic, care trebuie utilizat in mod constructiv.

Sagetator

E timpul sa-ti largesti cercul de prieteni si sa-ti faci  relatii noi. Ai încredere ca ceea ce gandesti este bun si poti sa actionezi fara frica.

Capricorn

E o perioada in care te simti puternic si ai posibilitatea de a-i convinge si pe ceilalti ca esti o persoana deosebita şs inteligenta si amuzanta.

Varsator

Este un moment benefic care te ajuta sa-ti pui gandurile in ordine. Este posibil sa apara si oportunitati de castig suplimentar din colaborari.

Pesti

Astazi ai ocazia de a descoperi exact unde sunt problemele tale. Ai mintea deschisa, eliberata de prejudecati, insa esti un pic prea filozof.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.