HOROSCOP 29 august: doua zodii primesc o marire uriasa de salariu! Cine va castiga mai multi bani incepand cu luna septembrie

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 29 aug 2018, 10:29

Horoscopul zilei de 29 august aduce vesti excelente pentru doua zodii.

Iata cine se va alege cu o marire substantiala de salariu, incepand cu luna septembrie vor castiga mult mai multi bani decat pana acum:

HOROSCOP 29 august- Gemeni

Nativii din zodia Gemeni isi vad rasplatite eforturile depuse in ultima perioada. Ziua de astazi vine cu o veste uriasa: salariul le va fi majorat substantial.

Astfel, incepand cu luna septembrie, vor ajunge sa castige atat de bine incat isi vor putea face toate pofetele si vor ajunge sa aiba un stil de viata la care nici nu visau.

HOROSCOP 29 august- Scorpion

Si Scorpionii vor afla astazi ca ii asteapta un salariu marit substantial incepand cu luna septembrie.

Traiau intr-o stare de tensiune accentuata: relatia cu partenerul de viata se racise din cauza orelor petrecute constant peste program. Astazi insa isi dau seama ca tot efortul a meritat iar rasplata va fi pe masura.

Vestea aduce bucurie mare in familie, iar in cursul serii se lasa cu o mini petrecere la care toata lumea se va simti excelent.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.