Horoscop 29 octombrie 2018: Racii vor avea parte de o dezamagire foarte mare

Webeditor: Bogdan Mihai Author: Oana Picerea
Actualizat: 11 sep 2020, 03:40

Se anunta un inceput de saptamana nu foarte linistita pentru majoritatea zodiilor. Racii isi doresc doar relaxare, dar primesc dezamagire de unde nu se asteapta.

Scorpion

In prima parte a zilei comunici excelent cu oamenii care te inconjoara, dar apoi iti pierzi rabdarea. Vrei sa stai mai mult singur si nu suporti prezenta nimanui.

Sagetator

Relatiile cu prietenii sau partenerii de afaceri evolueaza foarte bine si te gandesti ca in privinta unora ai putea sa treci la un alt nivel.

Capricorn

Dimineata si ziua o sa fii foarte agitat, dar seara o sa fie momentul tau de rasfat si relaxare pe care nu vrei sa il tulbure nimeni. O sa inchizi telefonul si o sa scoti soneria din priza.

Varsator

Gasesti o varianta prin care sa te bucuri mai mult de viata. Accepti prezenta unei persoane despre care nu aveai o parere buna, dar care o sa se schimbe total.

Pesti

Esti foarte prietenos si sari in ajutorul celor care iti cer o favoare. Acesta este un semn ca relatia personala merge mai bine si esti incantat de aspectul acesta.

Berbec

Rezervi prima parte a zilei socializarii si rezolvarii unor probleme mai vechi care te tineau pe loc in privinta unei afaceri. Este foarte important sa iti faci cunoscute prioritatile.

Taur

Daca esti un om care prefera rutina, astazi nu este o zi potrivita pentru tine, pentru ca se anunta o multime de evenimente solicitante si care au loc unul dupa altul.

Gemeni

Dimineata este ca o petrecere organizata doar pentru tine de colegi. Au o multime de vesti bune si chiar si un cadou pe care trebuia sa il primesti de mai multa vreme.

Rac

Astrele sugereaza sa te odihnesti mai mult, pentru ca ai ajuns la o limita si organismul incepe sa se resimta si-ti da semne din ce in ce mai dese. Esti obosit si vei primi o veste proasta din partea unor oameni apropiati care vor lua o decizie prin care te vor dezamagi.

Leu

Te ocupi de ceva legat de casa.

Vrei sa faci o schimbare sau trebuie sa semnezi un contract. Nici la locul de munca nu o sa ai parte de prea multa liniste.

Fecioara

Rezolvi niste chestiuni financiare, un credit sau facturi neplatite la timp. Te simti eliberat, pentru ca de cateva luni incercai sa scapi de aceste mici probleme.

Balanta

Esti un mic justitiar si iei atitudine cand vezi ca unui cunoscut i se face o nedreptate.

Ii iei apararea, chiar daca poti sa deranjezi pe altcineva.

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?