Horoscop 30 august: Zodia care primește veștile bune pe care le așteaptă de mult timp

Autor: L.S.
Actualizat: 17 nov 2020, 00:05

Horoscop 30 august 2019: Această zodie primește, în sfârșit, veștile pe care le așteaptă de multă vreme.

Profesorul Radu Ștefănescu prezintă horoscopul zilei, în exclusivitate pentru Capital.ro.

Horoscop 30 august: Zodia BERBEC

Astăzi poţi avea unele oportunităţi, fii atent, nu le rata! Eşti binedispus şi acest lucru este apreciat de anturaj. Ziua de azi este un prilej excelent să rezolvi unele probleme personale. Configuratia astrologica iti indica să nu te repezi să tragi concluzii gresite, sa ai suficienta răbdare, pentru ca lucrurile se vor lamuri.

Vestile pe care le primeşti astazi, la mobil, din presa, prin e-mail sau reţele de socializare par ca sunt interesante, pentru că te gândeşti că este posibil să le foloseşti mai târziu. Poţi să ai o zi mai tensionată, din cauze meteorologice, aşa că nu te ofensa pentru orice întârziere şi nepotrivire de program.

Horoscop 30 august: Zodia TAUR

Cu toate că schimbi ritmul activităţii, accelerezi, nu este o zi în care să faci schimbări esenţiale, pe niciun plan.

Ai răbdare! Deocamdată trebuie să foloseşti mijloacele pe care le ai. Astăzi aspectele benefice sunt in cumpănă cu influenţe mai putin favorabile, aşa ca ai o zi aproape cenuşie, fara evenimente notabile! Nu-ţi imobiliza capitalul sentimental in afaceri pe termen scurt, decât daca intrezareşti un faliment apropiat al relatiei de amor curente. Un pic de egoism şi de elitism bine temperat nu-ţi strică astăzi. Este bine să creionezi anumite limite pentru anturaj, colegi, prieteni.
Pune-i la punct şi o să ai numai de câştigat. S-au folosit cam mult de tine, nu crezi?

Horoscop 30 august: Zodia GEMENI

Traversezi această zi de vineri cu calm şi încredere în forţa convingerilor tale! Dar, nişte lucruri neterminate din trecut te bântuie şi îţi strică cheful. Încearcă să dregi ceea ce se poate! Horoscopul este slab aspectat, dar ai configuraţii minore faste mai ales in domeniul afacerilor cu amanuntul, comerţului, în general.

Proiectele tale de viitor suferă de un defect major – se bazeaza mai mult pe întamplare decat pe planificarea abila a fortele proprii! Pe de altă parte zodia ta este zodia intelectului. Ai idei grozave, strălucitoare chiar, dar nu le pui în aplicare. Un parteneriat cu o „zodie muncitoare”, care să realizeze proiectele tale, nu ar fi o idee prea rea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 30 august: Zodia RAC

De obicei refuzi să fii tranşant, să iei decizii dure. Dar, se întâmplă lucruri care te avantajează pe termen lung. Dorinţa de a ajuta pe alţii, hărnicia şi genul armoniei dau rezultate. Azi trebuie sa zâmbeşti şi să-ti pastrezi calmul, mai ales daca auzi si vezi lucruri neplăcute; mănâncă alimente naturale si evită dulciurile industriale. In urma unei analize cinstite şi atente trebuie sa lasi deoparte problemele care nu sunt ale tale si sa te concentrezi pe propriile interese, pe interesele familiei tale.

La serviciu, la muncă, unde îţi petrecţi dimineţile şi uneori toată ziua, te bucuri de o eficienţă mărită, aşa că profită şi rezolvă, finalizează, termină proiectele, lucrările mai dificile.

Horoscop 30 august: Zodia LEU

Astăzi te poţi bucura de înţelegerea celor din jurul tău. Fie că este o problemă de serviciu, sau de familie, de cuplu. Legea socială a lui Ohm: “fii om cu mine, ca să fiu om cu tine!” Evită astăzi orice lucru, vorbă, faptă sau gest care pot avea o implicaţie sau un aspect din domeniul legal sau al jurisprudentei. Experienta este suma greşelilor care dor cel mai mult. In dragoste este bine sa-ti recunosti greselile, mai ales pe cele neimportante! Rasfatul propriu mai marelor feline nu te ocoleşte in ziua de azi. Evită să te enervezi din lucruri de nimic, fii constructiv în tot ce faci. Nu lua hotărâri când eşti iritat – mai bine lasă lucrurile în suspensie.

citeste continuarea pe capital.ro

Citeste si: Ce înseamnă dacă ți se face ”pielea de găină” atunci când asculți muzică. Nu îți va veni să crezi

Citeste si: Andreea Mantea a fost cerută în căsătorie! Vezi de cine şi ce spune vedeta despre nuntă! "Nu vrem cadouri, ci doar să vă bucuraţi pentru noi"

Citeste si: Bianca si Livian s-au intalnit in secret? "Nu ne asteptam sa ne gaseasca!" Andreea Mantea face un anunt important! Afla cum vor fi sanctionati cei doi indragostiti, VINERI, intr-o editie incendiara "Puterea dragostei", de la 11:00 si 17:00

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.