Horoscop 30 iulie. Planurile acestei zodii sunt date peste cap

Autor: Bianca Hriscu

Horoscop 30 iulie. Nativii unei zodii încep ziua cu stângul. Tot ce au planificat se anulează, astfel că vor fi nevoiți să o ia de la capăt.

Horoscop 30 iulie. Cei născuți în această zodie chiar se pot considera ghinioniști astăzi. Nimic nu merge așa cum au planificat, iar acest lucru îi va indispune.

Citeste si: Horoscop compatibilitati: zodiile cu care te potrivesti si zodiile cu care nu ai nicio sansa sa te intelegi

Horoscop 30 iulie. Planurile acestei zodii sunt date peste cap

Horoscop 30 iulie. Berbec

Ar fi bine să nu mai faci lucruri doar de gura celor din jur. Se vede că nu le faci cu plăcere, ci doar din obligație, iar asta te poate pune într-o lumină proastă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 30 iulie. Taur

Astăzi îți vei da seama că ți-ai setat greșit anumite repere și că ai pornit pe un drum greșit. Nu e niciodată prea târziu pentru o schimbare, ceea ce înseamnă că te poți gândi serios să faci acest lucru.

Horoscop 30 iulie. Gemeni

Ai ocazia să înveți ceva nou astăzi și ar trebui să profiți din plin de acest lucru.

Informațiile pe care le vei acumula poate că nu îți vor fi de folos imediat, dar cu siguranță te vor ajuta în viitor.

Horoscop 30 iulie. Rac

În mod clar această zi nu este una dintre cele mai bune pentru tine. Încă de dimineață îți dai seama că nu mai poți face un anumit lucru pe care ți-l doreai foarte mult, iar asta va da totul peste cap.

Nu îți plac schimbările apărute în ultimul moment, astfel că acest lucru îți va influența starea de spirit.

Horoscop 30 iulie. Leu

Discuțiile în contradictoriu cu o persoană apropiată te determină să scoți la lumină o latură mai puțin plăcută a ta. Nu e ceva cu care să te mândrești, astfel că ar fi bine să îți controlezi cât mai bine ieșirile nervoase. 

Citeste si: Horoscop saptamana 27 iulie – 2 august 2020. In asteptarea unui august plin de romantism si secrete picante de la Chiron, Pluto si Mercur! Afla ce ne pregatesc astrele!

Horoscop 30 iulie. Fecioara

Deciziile unei persoane apropiate te surprind plăcut. Se întâmplă lucruri pe care le-ai așteptat ani de zile, iar fericirea se poate citi pe chipul tău. 

Horoscop 30 iulie. Balanta

Este o zi care îți aduce inspirație, astfel că nu ar fi exclus să începi o serie de proiecte noi. Trebuie să ai grijă doar cu cine te asociezi pentru a nu avea de pierdut pe viitor.

Horoscop 30 iulie. Scorpion

Ți s-a spus de multe ori că o persoană din anturaj are o influență negativă asupra ta, iar dacă până acum nu ai vrut să recunoști asta, situația este evidentă astăzi. De preferat ar fi să rupi chiar acum această legătură toxică.

Horoscop 30 iulie. Sagetator

Te organizezi foarte bine astăzi și reușești să pui la punct toate detaliile legate de o vacanță. Totul se leagă, iar asta te face să radiezi de fericire. 

Horoscop 30 iulie. Capricorn

Te ia gura pe dinainte și spui o serie de lucruri care trebuiau să rămână secrete o perioadă. Reușești, fără să vrei, să strici o surpriză, dar nu te va judeca nimeni pentru asta. 

Horoscop 30 iulie. Varsator

O relație profesională are toate șansele astăzi să se transforme într-una amoroasă. Dacă cineva de la birou îți tot dă târcoale de ceva timp, astăzi ar putea să îți declare dragostea.

Horoscop 30 iulie. Pesti

Trebuie să te împarți între prieteni și persoana iubită, iar situația nu e deloc una comodă. Nu îți place să faci acest lucru și încă speri că vei putea găsi o cale de mijloc.

Citeste si: Horoscop rune 27 iulie- 2 august 2020. Trei zodii au o săptămână care le va marca viața