Horoscop 30 martie 2020. Zodia care are nevoie de incurajari

Autor: L.S.
Actualizat: 30 mar 2022, 00:00

Horoscopul zilei de 30 martie iti arata ce ti-au rezervat astrele in functie de zodie.

Horoscop 30 martie 2020. Zodia Berbec

Ai nevoie sa te intalnesti sau sa discuti cu persoane pozitive si vesele, care sa te ajute sa-ti ridice moralul, care sa-ti ofere solutii si sa-ti aduca speranta in viata ta. Esti mai emotiv astazi, complesit de ganduri si sentimente confuze, si consideri ca prezenta sau vorbele optimiste ale cuiva de incredere sunt exact lucrurile de care ai nevoie.

Horoscop 30 martie 2020. Zodia Taur

Iti plac lucrurile asumate, de aceea nu-i lasi pe altii sa intervina atunci cand este vorba de a lua anumite decizii, de a face anumite alegeri. Te bazezi pe propriile forte, iti construiesti propriile strategii, ai mijloacele tale si stii cum sa cauti informatii atunci cand ai nevoie

Citeste si: Horoscop saptamana 30 martie- 5 aprilie 2020. Urmeaza schimbari majore pe plan emotional

Citeste si: Horoscop compatibilitati erotice pentru fiecare zodie. Cele mai bune combinatii de zodii pe plan amoros

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 30 martie 2020. Zodia Gemeni

Universul te indeamna sa fii mai flexibil, sa inveti sa te adaptezi din mers, sa accepti si alte cai sau alte variante, sa nu astepti ca raspunsul sa vina doar sub forma dorita, fiindca uneori succesul poate fi ambalat in altceva decat in ceea ce te astepti.

Horoscop 30 martie 2020. Zodia Rac

Consideri ca nu faci exact ceea ce ar trebui, ca nu bati la usa potrivita, ca lucrurile nu evolueaza, ba chiar din contra.

Ca sa nu bati pasul pe loc la nesfarsit, astrele te indeamna sa cauti in jurul tau oamenii care te pot ajuta sa iesi din aceasta incurcatura.

Horoscop 30 martie 2020. Zodia Leu

Cuvintele acestei zile: informatii si revelatii, iar acestea vor veni din discutii telefonice, stiri, texte pe internet, pasaje din carti. Sfatul zilei: asculta cu mare atentie mesajele si vestile care vin astazi spre tine, si nu neaparat din anturajul tau, ci mai curand din zone indepartate.

citeste mai mult pe superbebe.ro

Citeste si: Horoscop aprilie 2020. Speranta isi face loc in inimile tuturor. Zodiile favorizate de astre

Citeste si: Horoscop sanatate 2020. Zodiile care scapa de problemele de sanatate mai vechi

 

Taguri: