Horoscop 31 martie. Zodia care va pune capăt unui capitol dureros din viața ei

Autor: B.H.
Actualizat: 25 ian 2021, 11:20

Sfârșitul de lună le aduce nativilor dintr-o zodie ocazia de a încheia o etapă dureroasă a vieții lor. Acești nativi vor vărsa lacrimi amare astăzi!

Horoscop 31 martie. Berbec

A venit momentul să îți iei inima în dinți și să spui tot ce ai pe suflet. Nu vei putea să îți rezolvi problemele dacă nu vorbești deschis despre tot ce te apasă. 

Horoscop 31 martie. Taur

Nu este o situație care să îți placă, dar astăzi va fi nevoie să faci un compromis pentru ca lucrurile să iasă exact așa cum îți dorești.

La început acest lucru va apăsa greu pe umerii tăi, dar după vei reuși să vezi partea plină a paharului.

Citeste si: Ora de vară 2020. Ce să faci pentru ca organismul să nu fie dat peste cap de această schimbare?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 31 martie. Gemeni

Astăzi primești o veste bună legată de un job. Dacă aștepți un răspuns important, astăzi îl poți primi. Sectorul carierei este favorizat în această perioadă, astfel că pot să apară schimbări importante.

Horoscop 31 martie. Rac

În ultima perioadă ai avut o atitudine mai rece în relația cu persoana iubită, iar acum a venit momentul să suporți consecințele.

Nu este exclusă o posibilă despărțire.

Horoscop 31 martie. Leu

Este un final de lună complicat pentru tine. A venit momentul să pui punct unui capitol dureros din viața ta și cu toate că știi că este cea mai bună soluție, în sufletul tău este furtună. 

Horoscop 31 martie. Fecioara

Ai de făcut o alegere importantă cu privire la un aspect ce ține de familie.

Înainte de a lua o decizie ia în calcul chiar și cel mai mic detaliu pentru a nu avea surprize neplăcute.

Horoscop 31 martie. Balanta

Astăzi îți poți ieși cu ușurință din minți, mai ales când lucrurile nu ies așa cum îți dorești. Poate că ar fi bine să ții cont și de părerea celor din jur și să accepți că greșești.

Horoscop 31 martie. Scorpion

Ai parte de o zi cu multe aspecte pozitive. După ce te-ai confruntat cu mici probleme de sănătate, acum te simți mai bine ca niciodată și ai o energie demnă de invidiat. 

Citeste si: Horoscop dragoste saptamana 30 martie- 5 aprilie 2020. Incep noi relatii, cele vechi se consolideaza

Horoscop 31 martie. Sagetator

O persoană din familie îți dă toate planurile peste cap, trece peste cuvântul tău și te sfidează. Este o zi complicată pentru tine și pe care o vei putea depăși doar lăsând de la tine.

Horoscop 31 martie. Capricorn

Întâlnirea cu o persoană din trecut te pune serios pe gânduri. Mare atenție la deciziile pe care le iei astăzi pentru că riști să acționezi bazându-te doar pe instinct, lucru care nu va fi chiar în avantajul tău.

Horoscop 31 martie. Varsator

Dacă semnezi acte importante astăzi, citește-le cu mare atenție înainte. Cineva poate încerca să profite de naivitatea ta și să te păcălească.

Horoscop 31 martie. Pesti

Primești o veste bună din partea unei cunoștințe, iar asta te va face să primești spre viitor cu speranță. În sfârșit îți vei găsi motivația să faci din nou lucrurile pe care în trecut le adorai.

Citeste si: Horoscop rune aprilie 2020. Provocări și tensiuni, atenție mare la sănătate!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.