Horoscop 4 iulie. O zodie face doar alegeri neinspirate astăzi

Autor: B.H.

Horoscop 4 iulie. O zodie este urmărită de ghinion astăzi. Acești nativi fac doar alegeri neinspirate și vor avea foarte mult de pierdut, în special din punct de vedere financiar.

Horoscop 4 iulie. Dacă pentru anumiți nativi ai zodiacului ziua va fi una foarte bună, există o zodie căreia totul îi merge pe dos astăzi. 

Horoscop 4 iulie. O zodie face doar alegeri neinspirate astăzi

Horoscop 4 iulie. Berbec

Ziua de astăzi se poate dovedi una foarte dificilă pentru tine. Poți pierde sprijinul unei persoane care joacă un rol foarte important în viața ta, lucru care te va dărâma.

Orice s-ar întâmpla, încearcă să gândești pozitiv.

Horoscop 4 iulie. Taur

Este o zi a negocierilor pentru tine, motiv pentru care ar fi bine să îți dai silința ca totul să iasă cât mai bine. Nu ceda în fața presiunilor și încearcă să faci ca totul să fie în favoarea ta. 

Horoscop 4 iulie. Gemeni

Te confrunți cu o stare de oboseală accentuată, astfel că, în acest weekend, odihna va fi pe primul plan pentru tine.

Evită deplasările lungi astăzi. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 4 iulie. Rac

Nu e o zi prea bună pentru tine.

Faci doar alegeri neinspirate, iar acest lucru se întâmplă în mare parte și pentru că nu vrei să îi asculți pe cei din jurul tău. Te urmărește ghinionul și vei simți că nimic nu merge așa cum ar trebui.

Citeste si: Horoscop saptamana 29 iunie- 5 iulie 2020. Saptamana eclipsei de Luna si a intalnirii legendare Jupiter-Pluto! Ce schimbari radicale se vor produce pentru anumite zodii!

Horoscop 4 iulie. Leu

Ai nevoie de o pauză în relația de cuplu, un moment în care să îți pui ordine în gânduri și să vezi ce îți dorești cu adevărat. Este esențial să porți această discuție astăzi cu persoana iubită.

Horoscop 4 iulie. Fecioara

Ai parte de o zi foarte încărcată și obositoare. Deși este weekend, tu ai foarte mult de muncă și pentru că vrei ca totul să iasă perfect, nu vei lăsa nimic la întâmplare.

Atenția pe care o vei acorda fiecărui lucru mărunt te va extenua. 

Horoscop 4 iulie. Balanta

Primești răspunsul la o întrebare pe care ai pus-o în repetate rânduri. Din păcate, ceea ce vei afla nu va fi deloc pe placul tău și îți va schimba complet starea de spirit. 

Horoscop 4 iulie. Scorpion

Este posibil ca astăzi să primești un refuz din partea unei persoane importante.

Experiența va fi una dureroasă, dar vei învăța foarte multe lucruri care îți vor fi de folos în viitor.

Citeste si: Horoscop iulie 2020. Se anunta schimbari importante pentru mai multe zodii

Horoscop 4 iulie. Sagetator

Este o zi excelentă pentru a-ți face planuri de viitor alături de persoana iubită. În sfârșit aveți timp pentru a vorbi despre voi și despre ceea ce urmează să se întâmple. Cu toate acestea, nu grăbi lucrurile.

Horoscop 4 iulie. Capricorn

Deși ai spus că nu vei mai face investiții care nu sunt necesare, nu vei putea rezista tentației și îți vei face o plăcere. Știi că bugetul tău este limitat, însă vei avea o mare satisfacție după ce vei face această achiziție.

Horoscop 4 iulie. Varsator

Astăzi nu ai chef de discuții și ai prefera să nu intri în contact cu alte persoane. Ar fi bine să eviți întâlnirile cu cei din jur pentru a nu da naștere unor conflicte.

Horoscop 4 iulie. Pesti

Îți va fi foarte greu să îți controlezi emoțiile astăzi, cu toate că vei încerca din răsputeri să faci acest lucru. Poate că ar fi bine să nu îți mai ascunzi această latură sensibilă.

Citeste si: Horoscop luna iulie. Zodii norocoase in luna iulie- urmează un val incredibil de energie

 

Taguri:

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.