HOROSCOP 4 iulie: Zodiile care ar putea avea probleme la locul de muncă

Autor: L.S.
Actualizat: 04 sep 2021, 09:15

Luna intră astăzi într-o conjuncţie cu Mercur şi Marte în Leu, de unde îi trimite un aspect tensionat de careu lui Uranus din Taur.

Zodiile Fixe (Taur, Leu, Fecioară şi Vărsător) ar putea fi ceva mai îndărătnice decât de obicei, atitudine care le poate pricinui probleme în carieră, cuplu sau în raport cu finanţele.

HOROSCOP 4 iulie Berbec

Simţi că după o perioadă aglomerată care tocmai s-a terminat sau este pe punctul de a ajunge la sfârşit, a venit momentul să te răsfeţi cu ceva. Sau poate că te afli în situaţia de a achiziţiona cuiva ceva ce-şi doreşte de multă vreme.

În ambele cazuri, investiţia ar fi destul de mare, iar într-un momen de neatenţie, ai putea s-o faci şi să-ţi pară rău. Poate că dacă ai cerceta mai mult toate ofertele disponibile, ai reuşi să faci ceva şi pentru tine, dar şi pentru cei pe care îi iubeşti. Trebuie doar să ai puţină mai multă răbdare.

HOROSCOP 4 iulie Taur

Pe fondul aspectelor care se formează, s-ar putea ca orgoliile celor dragi să-şi iasă din matcă şi să se reverse printr-un val de repoşuri şi critici la adresa ta.

De obicei ai răbdare cu ai ei şi nu te inflamezi la cel mai mic stimul din partea lor, dar s-ar putea ca azi să meargă prea departe şi să te calce pe bătături. Dar cum focul nu se tratează cu şi mai mult foc, trebuie să te calmezi şi să adopţi o altă atitudine vis-a-vis de aceste accese de mândrie şi superioritate din partea lor. În definitiv, îţi vor binele.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

HOROSCOP 4 iulie Gemeni

S-ar putea ca astăzi să adopţi, fără să-ţi dai seama, un ton condescendent şi cam ridicat în raport cu cei din jurul tău.

Ţine cont însă că unii dintre ei s-ar putea să nu-şi dea seama că este un mecanism de apărare, că ataci înainte să fii atacat(ă). Acest lucru poate să ducă la situaţii în care laşi o impresie negativă, cu toate că nu te reprezintă modul în care eşti catalogat(ă). Este foarte important aşadar să-ţi dai seama la timp care sunt motivele pentru care adopţi uneori o astfel de atitudine. Pe termen lung, poţi avea multe de pierdut.

HOROSCOP 4 iulie Rac

Pare că îţi merge destul de bine pe plan financiar perioada aceasta, fapt pentru care s-ar putea ca astăzi să te întinzi mai mult decât te ţine plapuma. În loc să faci economii pentru zile negre, ai putea fi tentat(ă) să investeşti în planuri de viitor sau proiecte care nu sunt rentabile sau care ar mai avea nevoie de muncă de rafinare pentru a genera profiturile necesare amortizării cheltuielilor.

Aşadar, nu te grăbi să te angajezi financiar în ceva până când nu ai luat în calcul toate riscurile existente. În caz contrar, s-ar putea să încasezi pagube destul de mari.

HOROSCOP 4 iulie Leu

Modul în care atragi atenţia la locul de muncă astăzi pare să nu fie pe placul şefilor. Poţi avea tendinţa de a acapara atenţia într-un fel care le răpeşte celorlalţi oportunitatea de a-şi sublinia propriul aport adus unei sarcini comune. Este evident că ai încredere în tine şi-ţi cunoşti valoarea, dar uneori este mai bine să laşi faptele să te recomande. Altfel, superiorii şi-ar putea forma o opinie despre tine care nu este tocmai cea pe care ţi-ai dori-o şi care te-ar ajuta să avansezi acolo unde ţi-ai dori. Caută aşadar să te promovezi mai mult prin fapte decât vorbe.

Citeste si: Cearta apriga intre Bianca si Roxana! "Mai bine urata si cu creier decat... ca tine! Imi trebuie paza!" Afla pana unde va ajunge conflictul dintre cele doua rivale, MAINE, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Tensiunile dintre Jador si Alex ating cote alarmante! Razboiul celor doi rivali s-a reaprins! "Da-i drumul acasa! Nu vezi ca esti un gandac?" Iata pana unde s-a ajuns!

Citeste si: Breaking NEWS! România intră în Schengen. Revolutie la Bruxelles

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.