Horoscop 5 mai 2020. Zodiile care incep de astazi schimbari profunde: astrele aduc o energie noua

Author: L.S.
Actualizat: 18 iul 2022, 05:55

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 5 MAI 2020 ; zi mare pe cer – Nodurile Lunare intra de azi pe axa Gemeni – Sagetator, dupa 18 luni pe axa Rac-Capicorn, deci este timpul pentru o noua tura de experiente sub noua energie !

Horoscop 5 mai 2020. Zodia Berbec

Doua minti sunt mai bune ca una dar e dificil sa obtii asta in vremuri de distantare sociala. Insa te poti conecta virtual cu cineva ce iti echilibreaza personalitatea. Ia legatura cu cineva care are o viziune mai usoara si amuzanta despre viata. Probleme ce iti pareau de urgenta maxima pot sa te faca sa razi mai incolo si vei fi mai bland cu tine insuti in ceea ce priveste necesitatea rezolvarii lor.

Daca esti cazut pe tema situatiei profesionale, da-ti o pauza. Cineva ca tine intotdeauna se redreseaza.

Horoscop 5 mai 2020. Zodia Taur

Cand te tratezi cu placeri senzuale, iti ridici moralul, deci fa asta azi. Hai, da-ti cu parfumul preferat, poarta culoarea preferata sau pregateste-ti mancarea preferata. Instinctele iti sunt ascutite si treze, te ghideaza spre aleferi ce te inspira si inveselesc. Cauta moduri prin care sa aduci confort si frumusete in vietile altora.

Asta te va ajuta si pe plan profesional.

Citeste si: Horoscop Mai 2020. Trei zodii au parte de cea mai buna perioada: oportunitati si noroc din belsug

Citeste si: Horoscop sanatate. Ce probleme de sanatate are fiecare zodie

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Horoscop 5 mai 2020. Zodia Gemeni

Inspiratiile tale creative sunt la cote ridicate acum. Este o zi minunata sa iti dezvolti un proiect pe care ti-l imaginezi intr-un fel anume. Orice vei face va fi bine primit iar oamenii iti vor aprecia munca. Accepta-ti abilitatea de a face lumea un loc mai placut in care sa fii; lasa alti oameni sa se ocupe de subiectele mai apasatoare.

Lumea are nevoie de lumina acum, deci fii persoana ce lumineaza in intuneric.

Horoscop 5 mai 2020. Zodia Rac

Temele de familie sunt mereu importante pentru tine, dar asta poate fi cu atat mai adevarat acum. Este bine sa mentii comunicarea cu rudele prin formele pe care le folosesti in perioada asta. Impreuna va sustineti ca sa aveti incredere in viata, in oameni, deci fa din asta o prioritate azi.

Ai grija insa pentru ca un parteneriat te poate stoarce de energie emotionala. Da-ti seama ca nu e treaba ta sa rezolvi problemele de ego ale nimanui.

Horoscop 5 mai 2020. Zodia Leu

Tu esti cel mai fericit cand faci schimb de idei cu persoane creative, mai ales ca zodia ta e binecuvantata cu mari abilitati artistice. Discutia despre proiecte cu amicii tai iti va ridica starea de spirit.

Esti mandru de munca ta si nu te simti amenintat de talentele altora. Ai doar grija ca in aceste actiuni sa faci pauze frecvente. Sanatatea ta mentala si fizica trebuie mentinute iar daca te epuizezi, corpul se poate revolta. Respecta-i semnalele.

citeste continuarea pe sfatulparintilor.ro

Citeste si: Horoscop dragoste saptamana 4-10 mai 2020. Se petrec multe schimbari pe plan emotional. Zodiile cele mai afectate

Citeste si: Horoscop saptamana 4- 10 mai. Zodiile care trec printr-o schimbare de destin

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.