Horoscop 6 noiembrie: Racii au parte de o schimbare in viata lor

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 15 nov 2020, 15:15

Se anunta o zi plina de schimbari si de conflicte pentru unele dintre zodii.

Scorpion

Dimineata va fi armonie in jurul tau, datorita unei vesti venite de la un colaborator. Proiectul la care lucrezi incepe sa prinda contur si esti mandru.

Sagetator

Primesti o lectie importanta astazi. Intri in legatura cu o persoana mai in varsta si care o sa te invete la ce trebuie sa fii atent in jurul tau pentru a culege doar ceea ce este bun.

Capricorn

Crezi orbeste in fortele tale si nu accepti ca exista ceva ce nu poti face, bineinteles fiind realist. Ti-ai setat un obiectiv destul de indraznet si ai mari sanse sa reusesti.

Varsator

Nu te sperie micile probleme care apar si urmezi cursul normal al lucrurilor. Este o atitudine foarte buna pentru ceea ce se intampla in jurul tau.

Pesti

Esti satisfacut ca munca ta este de ajutor unor oameni aflati la inceput de drum. O idee de-a ta suna ca un motto pentru cei mai tineri.

Berbec

Prosperitate este cuvantul de ordine pentru tine astazi. Ti se intampla multe lucruri bune, semn ca ai inceput sa crezi mai mult in tine si in fortele tale.

Taur

Nu judeca pe nimeni pana cand nu afli tot ceea ce are de spus, altfel s-ar putea sa regreti ca ai spus ceva doar analizand aparentele. Preiei initiativa la birou.

Gemeni

Ai de trecut un hop si o faci mai bine decat credeau cei de langa tine. Unele persoane nu aveau incredere ca o sa reusesti si le demonstrezi ca s-au inselat.

Rac

Urmeaza sa faci o schimbare majora in perioada urmatoare, asa ca astazi si maine fa toate calculele care trebuie realizate, astfel incat sa nu apara ceva neplacut.

Leu

Pas cu pas realizezi tot ceea ce ti-ai propus, dar nu te grabi. Aloca fiecarei chestiuni timpul necesar, pentru ca astrele sa te ajute. Altfel, sari peste etape ce iti vor crea probleme mai tarziu.

Fecioara

Dai dovada de mult curaj cand anunti public ceva ce ai tinut ascuns de teama de a nu fi judecat. Atitudinea ta ii impulsioneaza si pe altii.

Balanta

Te adaptezi imediat noilor cerinte de la locul de munca si o sa fii laudat pentru cat de repede reusesti sa treci peste mici conflicte cu oameni dintr-o alta generatie.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.