Horoscop 7 august. Zodia care este cuprinsă de remușcări

Autor: Bianca Hriscu

Horoscop 7 august. Trecutul nu le dă pace acestor nativi. Au foarte multe regrete, iar astăzi vor fi cuprinși de remușcări.

Horoscop 7 august. Nu sunt tocmai mândri de anumite fapte pe care le-au făcut în urmă cu ceva timp, astfel că a venit momentul ca acești nativi să își încheie socotelile cu trecutul.

Citeste si: Horoscop octombrie 2020. Astrele aduc mai multa stabilitate si echilibru pentru zodii

Horoscop 7 august. Zodia care este cuprinsă de remușcări

Horoscop 7 august. Berbec

Multă vreme te-ai mințit că toate merg ca pe roate în viața ta, iar astăzi a venit momentul să accepți adevărul. Trebuie să faci schimbări majore dacă îți dorești să ai un viitor strălucit.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 7 august. Taur

Porți în suflet o mare durere și totul are legătură cu o persoană dragă. I-ai greșit mult, iar astăzi te cuprind remușcările. Ar fi bine să îți faci curaj și să porți o discuție cu ea. Doar așa te vei putea liniști.

Horoscop 7 august. Gemeni

E o zi bună pentru tine din toate punctele de vedere.

Primești o veste care are legătură cu sectorul profesional. Începând de astăzi, nu va mai fi nevoie să faci sacrificii pentru a te menține pe linia de plutire din punct de vedere financiar.

Horoscop 7 august. Rac

Un coleg de birou te ia peste picior și ar fi bine să îl pui la respect. Nu accepta un comportament nepotrivit din partea lui, chiar dacă este mai sus decât tine în ierarhia firmei. 

Citeste si: Horoscop septembrie 2020, o luna inselatoare pentru mai multe zodii

Horoscop 7 august. Leu

Mare atenție la alimentație astăzi! Există riscul să apară probleme la nivelul sistemului digestiv. Nu face excese și evită alimentele care știi că îți fac rău.

Horoscop 7 august. Fecioara

Latura ta critică iese astăzi la iveală și nu vei ezita să vorbești deschis despre nemulțumirile tale.

Chiar dacă spui aceste lucruri, încearcă să o faci într-o manieră frumoasă.

Horoscop 7 august. Balanta

Îți dai seama că te-ai entuziasmat mult prea repede în legătură cu un anumit proiect și că, de fapt, mai ai mult de muncă până a ajunge în punctul pe care ți-l dorești.

Horoscop 7 august. Scorpion

Fără să îți dai seama, astăzi ai tendința de a te amesteca în treburile celor din jur.

Chiar dacă vrei să ajuți, cel mai bine ar fi să nu te implici în discuții care nu te privesc.

Horoscop 7 august. Sagetator

Ești cu mintea în alte părți astăzi și poți uita anumite detalii foarte importante. Ar fi bine să îți faci o lista cu tot ce ai de făcut, iar dacă urmează să pleci în concediu, asigură-te că nu ai uitat nimic important.

Horoscop 7 august. Capricorn

Nu ai răbdare și vrei ca totul să se întâmple exact atunci când îți dorești tu. Lucrurile nu depind astăzi de tine, iar simplul gând că trebuie să aștepți ca cineva să îți rezolve problemele te enervează.

Horoscop 7 august. Varsator

În jurul tău și-au făcut loc oameni toxici care nu fac altceva decât să îți pună bețe în roate. Încearcă să te îndepărtezi de ei cât mai rapid.

Horoscop 7 august. Pesti

Astăzi vei învăța că nu poți face totul într-o clipă și că e nevoie de timp ca unele lucruri să se schimbe. Persoana iubită va face un gest care te va impresiona până la lacrimi.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 2-8 august 2020. Taurii vor fi total dezorientați, iar Fecioarele pot avea probleme mari cu sănătatea