HOROSCOP 7 august: doua zodii sunt zdruncinate astazi de un necaz urias ce le schimba viata! Cine este afectat de Uranus retrograd

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 07 aug 2018, 10:06

Horoscopul zilei de 7 august nu aduce vesti bune pentru doua zodii din horoscop.

Un necaz urias se abate asupra lor si le schimba viata radical. Iata care sunt zodiile afectate astazi de Uranus retrograd:

HOROSCOP 7 august -Balanta

Balantele afla astazi ca au de achitat intr-un termen scurt o datorie uriasa, de care nu stiau. In caz ca nu achita consecintele pot fi dezastruoase pentru ei, li se poate lua chiar casa prin executare silita si pot ajunge in strada.

Vestea le da viata peste cap, intra in panica si nu reusesc sa gaseasca o solutie salvatoare. Este recomandata o zi de repaus si gandire limpede in luarea urmatoarelor decizii.

Bunastarea lor atarna in acest moment de un fir de par.

HOROSCOP 7 august- Capricorn

Capricornii sunt loviti astazi de vestea decesului unei persoane extrem de apropiate.

Pierderea pica extrem de prost si acutizeaza o serie de probleme deja existente. Au o cadere psihica si fizica grava, din care nu cred ca isi vor putea reveni.

Trebuie sa se bazeze totusi si sa accepte ajutorul celor din jur, urmeaza o perioada extrem de dificila.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.