Horoscop 7 ianuarie 2019: Unei zodii i se va schimba TOTAL viata

Editor Web: Bogdan Mihai Autor: Oana Picerea
Actualizat: 07 ian 2019, 09:06

Scorpionii vor incerca astazi un lucru pe care nu l-au mai facut pana acum, iar Capricornii vor primi niste vesti care ii vor da peste cap.

Capricorn

Lasa-ti timp pentru a asimila informatiile pe care o sa le primesti astazi. Daca iei decizii la cald, risti sa nu fie cele mai bune pentru tine.

Varsator

Pornesti pe un drum nou si dai dovada de mult curaj, pentru ca nu putini ar face acest lucru in locul tau. Prietenii si familia te sustin si asta iti da si mai multa forta.

Pesti

Pui mare pret pe socializare si vorbesti toata ziua la telefon. Suni oameni pe care nu i-ai mai contactat de ani de zile si afli noutati interesante.

Berbec

Lucrezi mult cu cifrele si trebuie sa fii foarte atent, pentru ca o simpla virgula iti poate face probleme. Din punct de vedere mental esti intr-o forma de zile mari.

Taur

Esti foarte calm si nimic nu te poate face sa iesi din aceasta stare. Ti-ai propus sa ignori oamenii si lucrurile care iti fac rau si iti reuseste.

Gemeni

Incearca sa stai mai mult in interior, pentru ca risti sa racesti. Daca trebuie sa iesi, asigura-te ca esti imbracat corespunzator. Manusile si fularul trebuie sa iti fie cei mai buni prieteni.

Rac

Esti pregatit de lupta si gata sa iti aperi principiile. Nu accepti sa faci un compromis, desi esti constient ca in acest fel ai avea de castigat. Cinstea si onoarea te definesc.

Leu

Faci un progres mare la locul de munca, dar nu numai. Dimineata esti anuntat telefonic ca s-a rezolvat un aspect ce tine de viata personala.

Fecioara

Spontaneitatea de care dai dovada te aduce in postura de lider la locul de munca. Colegii iti cer sfaturile si le urmeaza cuvant cu cuvant.

Balanta

Esti ostatic propriilor pasiuni. Nu reusesti sa renunti la un hobby, chiar daca ai ajuns la concluzia ca este costisitor si afecteaza situatia financiara a familiei.

Scorpion

Experimentezi ceva pentru prima data. Aceasta activitate iti ofera o mare satisfactie si planuiesti ca seara sa iesi in oras pentru a sarbatori.

Sagetator

Stilul tau nu se potriveste cu ceva ce ii place partenerului de viata si purtati negocieri intense pentru a ajunge la un numitor comun. Ideea salvatoare vine tarziu in noapte.