Horoscop 7 iulie. Zodia care este mult prea sinceră și va avea de pierdut

Autor: B.H.
Actualizat: 28 ian 2021, 13:10

Horoscop 7 iulie. O zodie este pusă la zid pentru că spune ce gândește. Acești nativi vor descoperi care le sunt adevărații prieteni.

Horoscop 7 iulie. Privită ca fiind o calitate, sinceritatea le va da bătăi de cap naitivilor dintr-o zodie. Vor fi judecați pentru că spun lucrurilor pe nume, fără să îi menajeze pe cei din jur.

Horoscop 7 iulie. Zodia care este mult prea sinceră și va avea de pierdut

Horoscop 7 iulie. Berbec

Simți că situația are tendința de a scăpa de sub control la locul de muncă și nu știi cum ar trebui să procedezi pentru a rezolva problemele.

Cere ajutorul celor din jur dacă nu mai faci față.

Horoscop 7 iulie. Taur

Va fi nevoie să îți impui anumite limite din punct de vedere financiar. Nu te mai descurci deloc cu banii, iar acest lucru te îngrijorează tot mai mult pe zi ce trece.

Citeste si: Horoscop saptamana 6- 12 iulie 2020. Vesti bune de departe! Zodiile care se bucura de un nou inceput

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 7 iulie. Gemeni

Ai tendința de a complica lucrurile inutil astăzi, cu toate că soluția pentru problemele tale este la îndemâna ta. Dacă orgoliul nu te lasă să alegi varianta mai ușoară, poate că ar fi bine să te gândești de două ori înainte de a lua o decizie.

Horoscop 7 iulie. Rac

Sinceritatea nu este întotdeauna apreciată de cei din jur, iar tu te vei convinge de acest lucru astăzi.

Spui exact ceea ce gândești și îi atragi atenția unei persoane apropiate că greșește, iar acest lucru se poate întoarce împotriva ta. 

Horoscop 7 iulie. Leu

Erai pe punctul de a încheia o înțelegere importantă, dar un singur detaliu a reușit să întoarcă situația împotriva ta. Nu vei putea să îți ascunzi dezamăgirea, oricât de mult ai vrea să faci acest lucru.

Horoscop 7 iulie. Fecioara

Ai foarte multă energie astăzi și toate îți merg ca pe roate, dar nu e doar vorba de noroc, ci e și meritul tău. Acum a venit momentul să culegi roadele muncii tale.

Horoscop 7 iulie. Balanta

Apar certuri aprinse în relația de cuplu din cauza banilor. Bugetul este limitat, iar cheltuielile inutile pe care partenerul de viață le-a făcut în ultima perioadă ajung să te enerveze la culme. 

Citeste si: Horoscop pe doua luni, iulie si august! Vin schimbari mari pentru trei zodii

Horoscop 7 iulie. Scorpion

Indiferent de ce vei face astăzi, toate privirile vor fi ațintite asupra ta. Deși în mod normal îți place să fii în centrul atenției, astăzi nu e cea mai bună zi a ta.

Horoscop 7 iulie. Sagetator

Persoana iubită înțelege greșit o afirmație pe care ai făcut-o și nu ar fi exclus să vă certați din această cauză. Nu încerca să îi oferi explicații suplimentare, ci așteaptă ca lucrurile să se calmeze și abia apoi poți deschide din nou acest subiect.

Horoscop 7 iulie. Capricorn

Nu ai încredere în cei din jur, lucru care te-a făcut să ai de multe ori de pierdut. Poate că a venit momentul să schimbi asta la tine, mai ales atunci când vine vorba despre persoanele care ți-au dovedit că îți sunt loiale.

Horoscop 7 iulie. Varsator

Nu te grăbi să faci promisiuni pe care știi clar că nu le poți respecta. Asumă-ți anumite responsabilități doar atunci când ai toate datele problemei în față.

Horoscop 7 iulie. Pesti

Este o perioadă în care îți pui foarte multe întrebări legate de viitor și nu reușești deloc să găsești răspunsuri care să te mulțumească. Poate că nu te îndrepți în direcția potrivită și ar trebui să schimbi asta.

Citeste si: Horoscop rune 5- 12 iulie, prezentat de Mihai Voropchievici. Două zodii află un adevăr care le schimbă viața

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.