Horoscop 7 octombrie 2018: O zodie trebuie sa ia o decizie importanta

Editor Web: Bogdan Mihai Autor: Oana Picerea
Actualizat: 04 sep 2021, 11:25

Se anunta o zi importanta pentru nativii din zodia Sagetator.

Berbec

Se anunta o zi grea si plina de provocari pe toate planurile. Spre sfarsitul zilei este posibil sa obtii o prima pentru eforturile depuse.

Taur

Iti petreci ziua discutand cu prietenii si colegii de munca un proiect nou. In relatia de cuplu lucrurile o vor lua pe un fagas normal.

Gemeni

Se pare ca astazi dorinta ta de comunicare este destul de mare.

Iti sugeram sa porti niste discutii serioase cu familia ca sa lamuriti problemele mai vechi.

Rac

Desi nu te consideri o persoana cu inclinatii artistice, simti nevoia de a te exprima mai mult in acest domeniu. Ar fi bine sa te înscrii la un curs de arte.

Leu

Se pare ca romantismul va fi punctul tau forte in aceasta zi.

Ai tendinta de a fi atras de ceea ce inseamna dragoste, fie ca esti singur, fie ca ai deja un partener.

Fecioara

Planetele din zodia ta te vor influenta pe tot parcursul zilei. Se pare ca ai chiar sansa sa intri intr-o relatie stabila si serioasa.

Balanta

In această perioada devii mai sensibil decat de obicei. Este o zi excelenta sa-ti petreci timpul alaturi de cineva foarte special din viata ta.

Scorpion

Desi esti echilibrat in orice situatie, va trebui sa faci un efort pentru a fi calm. Un coleg va incerca sa te destabilizeze, dar cel mai bine ar fi sa-i razi în fata.

Sagetator

Trebuie sa iei o decizie importanta in timp scurt si asta te face sa fii agitat. Nu uita ca familia te poate ajuta oricand.

Capricorn

Dacă ai programata vreo calatorie, anticipeaza toate situatiile care ar putea sa mearga prost. Ai sansele ca aceasta sa fie o buna ocazie de a-ti face noi prieteni.

Varsator

Increderea in sine, un punct forte al nativilor acestei zodii, dispare pentru o scurta perioada. Vei avea astfel nevoie de incurajarile prietenilor.

Pesti

Este o zi excelenta sa-ti pui in practica planuri mai vechi. Influenta planetei mercur te va ajuta sa comunici foarte bine.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.